Σάββατο , 4 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Προσπαθούν να προκαλέσουν ΕΜΦΥΛΙΟ στα σχολεία! Μέλη της ΚΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ότι ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ καταλήψεις…

Επεισόδιο μεταξύ μαθητών και μελών του ΚΚΕ σημειώθηκε σήμερα έξω από ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alfavita.gr, τρεις μαθητές από δύο ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι επιτέθηκαν σε μαθητές-μέλη της ΚΝΕ που βρισκόντουσταν έξω από τα εν λόγω σχολεία, καθώς μοίραζαν προπαγανδιστικό υλικό κατά της ελληνικότητος της Μακεδονίας μας.

Η αντίδραση των μελών της ΚΝΕ ήταν άμεση και στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επίθεση “αποκρούστηκε και απαντήθηκε”. Με το “απαντήθηκε” αντιλαμβανόμαστε τί εννοούν.

Η βία ποτέ δεν είναι αποδεκτή από όπου κι αν προέρχεται, όμως είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται πολιτική προπαγάνδα έξω από σχολεία. Τα με΄λη της ΚΝΕ ανέφεραν στη συνέχεια ότι “απέτρεψαν τα εθνικιστικά και φασιστικά στοιχεία να πραγματοποιήσουν εθνικιστικές καταλήψεις”.

Άρα για το ΚΚΕ οι καταλήψεις είναι αποδεκτές μόνο όταν συμφωνούν κι αυτοί ή όταν γίνονται από αυτούς; Και πώς κρίνουν “εθνικιστικές” τις καταλήψεις; Επειδή δεν είναι ελεγχόμενες από τα κόμματα της ιδεολογίας τους;

Είναι προφανές πως κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και το θέλουν σύντομα…

Υ.Γ. Αλήθεια, πώς γίνεται τα μέλη της ΚΝΕ να καταγγέλλουν ότι ξυλοκοπήθηκαν όταν οι ίδιοι λένε ότι “εμπόδισαν” εθνικιστικές καταλήψεις; Θα πρέπει να απαντηθεί αυτό, χωρίς να απορρίπτουμε τις καταγγελίες αυτές.

Shares