Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“ΞΕΦΥΓΕ” η κατάσταση στην Μόρια! Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ τα χριστιανικά σύμβολα-Σπάνε εικόνες,κοιμούνται & αφοδεύουν μέσα στους ναούς…(ΒΙΝΤΕΟ)

Άνευ προηγουμένου το πλήγμα που δέχεται η ορθόδοξη πίστη μας και ο Χριστιανισμός…

Οργή προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο απεικονίζονται απεχθείς εικόνες οι οποίες προσβάλλουν κατάφωρα την Ορθόδοξη πίστη μας για τον Χριστιανισμό.

Οι γνωστοί-άγνωστοι λαθρομετανάστες, κύριοι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά των Ελλήνων κατοίκων του βορειοανατολικού Αιγαίου, λυμαίνονται τις περιουσίες των κατοίκων της Μόριας και βεβηλώνουν τα σύμβολα της πίστης μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης και το εκκλησάκι του Ταξιάρχη προστάτη της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες έχουν σπάσει τα τζάμια των ναών, έχουν αναποδογυρίσει τις εικόνες, έχουν ρίξει κάτω τον Τίμιο σταυρό, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν τους ναούς της χριστιανοσύνης μας ως καταλύματα για τον ύπνο τους αλλά και ως αποχωρητήρια για τις φυσικές τους ανάγκες.

Οι βανδαλισμοί ωστόσο δεν σταματούν εκεί, καθώς οι λαθρομετανάστες, κυριευμένοι από τα συναισθήματα μίσους για την Ορθόδοξη πίστη μας αλλά και για τους Έλληνες, καταστρέφουν οποιοδήποτε χριστιανικό σύμβολο βρεθεί στο διάβα τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν  τα εκκλησάκια που υπάρχουν τοποθετημένα στους δρόμους, ως φόρο τιμής σε αδικοχαμένους Έλληνες από τροχαία ατυχήματα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

https://www.facebook.com/113537936735306/videos/1391037131061514/?t=74

Shares