Πέμπτη , 3 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Αϊφελ μετά από απειλή για βόμβα -Ανδρας φέρεται να φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ»…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Αϊφελ μετά από απειλή για βόμβα -Ανδρας φέρεται να φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ»...

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης έπειτα από κλήση στην αστυνομία για αναφορά βόμβας στον Πύργο του Άιφελ…

Η γαλλική αστυνομία εκκένωσε τον Πύργο του Άιφελ και απέκλεισε τους δρόμους γύρω απ’ το εμβληματικό μνημείο στο Παρίσι μετά από πληροφορίες ότι ένας άνδρας φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» και απειλούσε να το ανατινάξει. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η αστυνομία δέχθηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα γύρω στο μεσημέρι τοπική ώρα, όπου άγνωστος προειδοποιούσε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στον Πύργο του Άιφελ.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο κι άρχισαν αμέσως τις έρευνες για μια πιθανή εκρηκτική συσκευή. «Η περίμετρος του Πύργου του Άιφελ έχει αποκλειστεί, σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Ένας άνδρας φώναξε “Αλλάχου Άκμπαρ” και απείλησε να τινάξει τα πάντα στον αέρα», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γάλλος δημοσιογράφος Αμορί Μπουκο, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

O Πύργος του Άιφελ ξανάνοιξε πρόσφατα για το κοινό, αφού περέμεινε κλειστός επί τρεις μήνες στη διάρκεια του lockdown για τον κορωνοϊό. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δέχεται κατά μέσο όρο ημερησίως πάνω από 25.000 επισκέπτες, ενώ από το 1889, που κατασκευάστηκε, τον έχουν επισκεφθεί πάνω από 250 εκατ. άνθρωποι.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares