Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Μητσοτάκης: Να παρευρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην αποκάλυψη της πλακέτας για τους νεκρούς της Marfin…

Μητσοτάκης: Να παρευρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην αποκάλυψη της πλακέτας για τους νεκρούς της Marfin...

Το Σάββατο 9 Μαίου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο εντοιχισμός πλακέτας, στο χώρο όπου δολοφονήθηκαν οι τρεις συμπολίτες μας, εργαζόμενοι της Marfin…

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε χθες στη Βουλή ότι «τις επόμενες ημέρες, η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Μία ειδική πλακέτα στο κτίριο της φωτιάς και του μίσους θα πολεμά τη λήθη. Θα μας καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Και θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της μέρας με δύο λέξεις: Ποτέ πια!».

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της Marfin

Υπενθυμίζεται ότι 10 χρόνια μετά την τραγωδία, η υπόθεση της Marfin ανοίγει ξανά. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή προ καιρού σε «αφοσιωμένους αξιωματικούς» να ψάξουν ξανά την υπόθεση, να εξεταστούν εκ νέου στοιχεία, βίντεο, φωτογραφίες, να εντοπίσουν τυχόν κενά και παραλείψεις κατά την έρευνα, προκειμένου να πάρει ξανά τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Συμμετέχει μάλιστα και ο ίδιος ενεργά στην υπόθεση που εξακολουθεί να συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares