Σάββατο , 11 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος: Αψήφησαν οι κάτοικοι τον καύσωνα στο Γαλάτσι – Κοσμοσυρροή στην ομιλία του προέδρου!

Πνοή πολιτικής δροσιάς σκέπασε το Γαλάτσι με την σημερινή (30/06) ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Με αφορμή το σκάνδαλο με το θέμα Turkaegean, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης “στρίμωξε” στη γωνιά την κυβέρνηση, απαιτώντας την παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και κρούει τον κίνδυνο, αποδεικνύοντας για έτι μια φορά, την “ανικανότητα”, όπως χαρακτήρισε, της κυβέρνησης να λάβει υπόψιν σοβαρά τα μονιμότερα συμφέροντα των Ελλήνων.

Αναφερόμενος και στα “φουρφουράκια” που πάει η κυβέρνηση να εγκαταστήσει σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως έδειξε η τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο περιβάλλοντος, ο κ. Βελόπουλος συντηρεί στάσιμη θέση εναντίων των ΑΠΕ, υπογράμμισε ότι ο λιγνίτης μπορεί να φέρει πλούτο και “έκαψε” την κυβέρνηση, αποκαλύπτοντας στους κατοίκους από το Γαλάτσι, πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τους περιβαλλοντικούς φόρους και τις εταιρείες ΑΠΕ.

Στη συνέχεια, αλλά και κατά την διάρκεια της ομιλίας του, έδωσε εναλλακτικές λύσεις κάνοντας παραπομπή στο διακεκριμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης, για το κάθε επίκαιρο θέμα και εξηγώντας βήμα-βήμα πως, τι, πόσο, συνέπεια και όφελος.

Shares