Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε γιατί δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε μετά από τρισίμιση χρόνια, γεγονός που την είχε απογοητεύσει πολύ, μιας και ένιωθαν όλοι πολύ δεμένοι.

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες που την παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις επιτυχίες της σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομή Μαμά- δες και μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και την υιοθεσία του παιδιού που δεν ολοκληρώθηκε. Ολόκληρη την συνέντευξη πρόκειται να την παρακολουθήσουμε το ερχόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ενώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμά της παρακολουθήσαμε μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό»

 

gossip-tv.gr

Shares