Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ελληνική Λύση – Ανακοίνωση Τύπου με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από τη Λάρισα

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μπλεγμένες είναι οι γραμμές της κυβέρνησης επιτείνοντας τη σύγχυση εν μέσω εθνικής καταστροφής! Από το πρωί έχουμε ένα αλλαλούμ δηλώσεων, από τον κύριο Βορίδη που εγγυήθηκε χρήματα προς τους πληγέντες από τον δημοσιονομικό χώρο και τον κύριο Μητσοτάκη να τον διαψεύδει το απόγευμα ανακοινώνοντας προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Η Ελληνική Λύση από χθές είχε ζητήσει άμεσα και έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εταίρων μας με την κυβέρνηση να κωφεύει!

Ο πρωθυπουργός δεν σεβάστηκε ούτε τον θρήνο για τους νεκρούς συμπολίτες μας αναφερόμενος, μειδιώντας, στην αξία της επενδυτικής βαθμίδας! Την ίδια ώρα που απελπισμένοι συνάνθρωποί μας βίωναν και πάλι την αστυνομική καταστολή για να μην πλησιάσουν τον πορφυρογέννητο, με τα ΜΜΕ να αδιαφορούν για ακόμη μια φορά!

Η Ελληνική Λύση απαιτεί, η κυβέρνηση της παλινωδίας να ανακοινώσει επισήμως τον αριθμό των συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους στη Θεσσαλία και τον αντίστοιχο για τους αγνοούμενους.

Από χθες ζητούμε την κήρυξη εθνικού πένθους, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να ακυρώσει την πρωθυπουργική φιέστα στη ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares