Τελευταία Νέα

Βραυρώνα – «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, είχε γεννηθεί νεκρό»

Οικογενειακή τραγωδία στη Βραυρώνα με ένα ζευγάρι από το Νεπάλ. Ο άνδρας ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια το οποίο όπως λέει έχει γεννηθεί νεκρό.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος το οποίο βρέθηκε σε χωματερή στη Βραύρώνα με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τον πατέρα του μωρού να ομολογεί ότι ο ίδιος το πέταξε στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA.

Μάλιστα, ο ίδιος λέει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, όπως είπε ο πατέρας έπιασαν οι πόνοι την μητέρα και άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, περιέγραψε στις Αρχές πώς απέβαλε η 30χρονη ενώ πρόσθεσε ότι δεν χτύπησε το βρέφος. Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του βρέφους, θα αποδείξει τι πραγματικά συνέβη

 

newsbomb.gr

Shares