Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Βελόπουλος στον Focus FM: Με το lockdown θα πεινάσουν άνθρωποι, θα καταστραφεί μια ολόκληρη οικονομία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αναρωτιέμαι ποια επιστημονική μελέτη τεκμηριώνει ότι ο ιός μεταδίδεται στην εστίαση και όχι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπου γίνεται το αδιαχώρητο, είπε μιλώντας στον Focus FM o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος…

“Με την επιβολή lockdown θα πεινάσουν άνθρωποι, θα καταστραφεί μια ολόκληρη οικονομία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ρόλο των Ελληνικών Hoaxes τόνισε, μεταξύ άλλων ότι “Δεν μπορεί η Ελλάς να έχει αναγάγει στην ηλεκτρονική πληροφόρηση έναν Σμηνίτη που πληρώνεται από τον δημόσιο τομέα, που είναι μόνιμος στην Αεροπορία, και επειδή έχει κάνει κολεγιά με τον Τζώρτζ Σόρος, επιχειρεί να φιμώσει κάθε άλλη άποψη και κάθε άλλη φωνή”.

“Φέρνω το θέμα στη Βουλή μέσα στη εβδομάδα για να δούμε, όπως τόνισε, την πιστότητα και την φερεγγυότητα αυτών των ανθρώπων που, ούτε δημοσιογράφοι είναι, ούτε γιατροί είναι, αλλά έχουν άποψη για γιατρούς που λένε άλλη άποψη”, σημείωσε και υπογράμμισε ότι έχουν κάνει “πάρα πολλά λάθη”.

“Κάνω και μηνυτήρια αναφορά από εδώ και πέρα, δε γίνεται αλλιώς. Είμαι εναντίον των μηνύσεων και των αγωγών αλλά δεν μπορεί ένας Σμηνίτης να μου κάνει εμένα κριτική στο ελεύθερο διαλέγεσαι”, τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στο ΕΣΡ σημειώνοντας ότι “θα ξηλωθεί για πλημμελή άσκηση καθηκόντων”.

Ακούστε όσα είπε στον Focus FM στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Shares