Τελευταία Νέα

Τρανσέξουαλ στη φυλακή για βιασμό παιδιών – Θεωρείται από τους “προοδευτικούς” ήρωας ακτιβιστής

Τρανσέξουαλ σεξουαλικός παραβάτης στη φυλακή για βιασμό παιδιών που γιορτάζεται από τον φιλελεύθερο Τύπο ως ήρωας ακτιβιστής

 

Ένα διεμφυλικό άτομο που γεννήθηκε αρσενικό έχει εμφανιστεί σε πολλά άρθρα που διαμαρτύρονται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τρανς κρατούμενοι στις αμερικανικές φυλακές. Το θέμα με αυτά τα άρθρα είναι ότι κανένας από αυτούς δεν αναφέρει ότι καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου κοριτσιού και ότι κανένα από το προσωπικό της φυλακής δεν υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο 4w, ο Rayne Bennett, ο οποίος καταδικάστηκε το 2016 για σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, τέθηκε σε μητρώο σεξουαλικών παραβατών για 25 χρόνια. Το KSN ανέφερε ότι ο Μπένετ, ο οποίος γεννήθηκε Τζέικομπ Λόρενς Πίνα, κράτησε το θύμα παρά τη θέλησή της και τη βίασε.

Ο Μπένετ άρχισε να διεκδικεί τρανσέξουαλ ταυτότητα και υιοθέτησε το όνομα “Rayne Aloysius Constantine Rose Bennett” εν αναμονή της δίκης. Όταν αργότερα καταδικάστηκε, τοποθετήθηκε σε ανδρική φυλακή. Αμέσως μετά, ο Μπένετ αναζήτησε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας για μια διάγνωση δυσφορίας φύλου για να εξασφαλίσει τη μεταφορά σε μια γυναικεία φυλακή, αλλά οι προσπάθειές του απορρίφθηκαν τελικά από το προσωπικό της φυλακής που δεν πίστευε τον ισχυρισμό του ότι ήταν τρανσέξουαλ.

Ο Μπένετ πρόσφατα σκιαγραφήθηκε από το NPR, το Topeka Capital-Journal, και τους Leavenworth Times ως πηγή για να επισημάνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τρανς κρατούμενοι στις φυλακές του Κάνσας.

Όπως παρατήρησε το 4w, κανένα από τα δημοσιεύματα, τα οποία έγραφαν “συγκλονιστικά” κομμάτια για τον καταδικασμένο βιαστή, δεν φρόντιζε να αναγνωρίσει το έγκλημα για το οποίο καταδικάστηκε. Ο Μπένετ αναφέρεται επίσης με αντωνυμίες “she/her” στα άρθρα παρά την αποτυχία του να διαγνωστεί για δυσφορία φύλου.

Αντ ‘αυτού, ο Μπένετ έλαβε μια πλατφόρμα για να κατηγορήσει το προσωπικό των φυλακών του Κάνσας ότι του έδωσε κακή μεταχείριση και να πλαισιώσει μια αφήγηση που θα επέτρεπε σε αυτόν και σε άλλους άνδρες να μεταφερθούν στις γυναικείες φυλακές απλώς ταυτοποιώντας τις ως γυναίκες.
Στα άρθρα, ο Μπένετ ισχυρίστηκε ότι υπέβαλε πολλαπλές καταγγελίες εναντίον του προσωπικού των σωφρονιστικών ιδρυμάτων για παράπτωμα, συμπεριλαμβανομένης της “εσφαλμένης συμπεριφοράς”. Το Τμήμα Σωφρονιστικών Καταστημάτων του Κάνσας αρνείται ότι έχει αντίγραφα τέτοιων καταγγελιών.

Πηγή: thepostmillennial.com

Shares