Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Τηλεθέαση: Αλλάζει χέρια η πρωτιά τα απογεύματα -Το Deal «νίκησε» My Style Rocks και Still Standing…

Με ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρακολουθούμε το ζάπινγκ των τηλεθεατών τα απογεύματα, που αλλάζει χέρια στην πρωτιά της τηλεθέασης, μέρα με τη μέρα…

Το My Style Rocks μπήκε δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, φέρνοντας σίγουρα πολύ υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, την τέταρτη ημέρα προβολής του, το ριάλιτι μοντέλων απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης που το έφερε στην τέταρτη θέση. Συγκεκριμένα, το My Style Rocks παρέμεινε χαμηλά στο γενικό σύνολο, με ποσοστό τηλεθέασης 14,6%, ενώ υποχώρησε ελαφρά και στο νεανικό κοινό με ποσοστό 16,1%.

Την ίδια ώρα, το τηλεπαιχνίδι Still Standing αρχικά και η καθημερινά σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στη συνέχεια, βρέθηκαν πιο ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο όμως και στις ηλικίες 18-54. Συγκεκριμένα το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 19,9% στο γενικό σύνολο και 17,6% στο νεανικό κοινό. Αντίστοιχα, η σειρά του ΑΝΤ1, κατέγραψε ποσοστό 19,4% στο σύνολο και 17,4% στις ηλικίες 18-54.

Πρώτο το Deal στην απογευματινή ζώνη

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, η επιστροφή του Deal κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έβαλε και πάλι τον Alpha στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Έτσι, τo Deal συνεχίζει την ανοδική του πορεία και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις καρδιές των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, χτες, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, το Deal βρέθηκε πρώτο στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό με 18,3%. Το τηλεπαιχνίδι σημείωσε 17,6% στο γενικό σύνολο.

Τέλος, σε υψηλά ποσοστά βρέθηκε και ο «Τροχός της Τύχης» στο STAR, που την Πέμπτη απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 20,6% στο γενικό σύνολο και 17,6% στο νεανικό κοινό. Φαίνεται λοιπόν πως η υπόθεση τηλεθέαση τα απογεύματα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και θα χρειαστεί χρόνος για να δούμε ποιος θα αναδειχθεί νικητής.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares