Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Τετ α τετ» εμπρηστών-Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Τραυματίστηκαν αστυνομικοί…

«Τετ α τετ» εμπρηστών-Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Τραυματίστηκαν αστυνομικοί...

Aστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής ήταν εκείνοι που εντόπισαν τους περίπου 15 αγνώστους, που τα ξημερώματα αποπειράθηκαν να κάψουν με γκαζάκια τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Δεληγιάννη…

Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε ωστόσο, οι δράστες εμβόλισαν το όχημα της Αντιτρομοκρατικής που τους καταδίωκε και κατάφεραν να διαφύγουν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 02:30 π.μ. οι δράστες αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον 2ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Δεληγιάννη 50 έσπασαν την τζαμαρία και έριξαν στον εσωτερικό χώρο τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, στη διάρκεια της επιχείρησής τους, κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, επιβιβάστηκαν βιαστικά σε δύο βαν και τράπηκαν σε φυγή. Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής καταδίωξαν το ένα από τα οχήματα, που όπως αποδείχθηκε είναι κλεμμένο και έφερε πινακίδες που αντιστοιχούν σε ιδίου τύπου αυτοκίνητο.

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού οι δράστες εμβόλισαν το αυτοκίνητο της Αντιτρομοκρατικής που τους καταδίωκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Το όχημα των δραστών απομακρύνθηκε από το σημείο και έκτοτε γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

kathimerini.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares