Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί

Αφήνει οριστικά το Survivor All Star…

Μια ακόμη απώλεια αναμένεται να μετρήσουν στο Survivor All Star οι Διάσημοι ή οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες και ο καθένας προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του, να κάνει τις συμμαχίες του και να μην ψηφιστεί.

Η Μελίνα επιστρέφει στην παραλία και δεν βρίσκει κανέναν στην καλύβα καθώς οι δυο παρέες έχουν επιλέξει διαφορετικά σημεία να κάθονται και κανείς δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μιλήσει με τους άλλους.

Ένας ακόμα αγώνας επάθλου φέρνει τις δύο ομάδες στο στίβο μάχης και οι Μπλε κατεβαίνουν πιο διασπασμένοι από ποτέ. Θα καταφέρουν την ώρα του αγωνίσματος να τα αφήσουν όλα πίσω ώστε να κατακτήσουν την νίκη και να απολαύσουν ένα έπαθλο;

Στο Συμβούλιο του νησιού, όπου και οι παίκτες θα συναντήσουν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, ένα μέλος θα αποχαιρετήσει την ομάδα του. Ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή ο Σπύρος Μαρτίκας θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο;

Ποιος αποχωρεί, λοιπόν, απόψε από το Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα είναι ο Κρις Σταμούλης από την ομάδα των Μαχητών.

 

zappit.gr

Shares