Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Στα “μαχαίρια” ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο αθλητικός εισαγγελέας προσπαθεί να προλάβει το κακό…

Τα πλέι οφ στη φετινή Superleague -που θα κρίνουν και τον πρωταθλητή- πλησιάζουν, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι στα… μαχαίρια, μετά και το πόρισμα της ΕΕΑ και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προλάβει κάποιες άσχημες καταστάσεις…

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague πλησιάζει (23.02.2020 / 19:30) και φαίνεται πως στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για τη “μεγάλη” αναμέτρηση της Τούμπας.

Το κλίμα είναι τεταμένο μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το πόρισμα της ΕΕΑ και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προλάβει το… κακό. Ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος αλλά και η Αστυνομία βρίσκονται σε εγρήγορση.

Μάλιστα, ο αθλητικός εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης έχει καλέσει σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι (20 Φεβρουαρίου).

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον “αέρα” του “Metropolis 95.5” ο κ. Παναγιωτόπουλος πήρε την σχετική πρωτοβουλία λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στην σύσκεψη αυτή θα συζητηθούν εκτενώς τα μέτρα που θα ληφθούν, ενώ θα ζητηθεί από τους ανθρώπους των δύο ομάδων να κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους για να διεξαχθεί ομαλά το παιχνίδι, χωρίς προβλήματα και μεγάλη ένταση.

newsit.gr

 

Shares