Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σεπόλια: «Κοινό προφίλ» για τους συλληφθέντες – Τι θα ισχυριστούν

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι όλοι οι φερόμενοι ως βιαστές της 12χρονης στα Σεπόλια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Καθημερινά η Αστυνομία προχωρά σε νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ορισμένοι από τους παιδοβιαστές του άτυχου κοριτσιού καθώς και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Χθες , οι Αρχές προχώρησαν στην έκτη κατά σειρά σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., η προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας έχει τελειώσει. Η δικογραφία έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελίας και πλέον η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

Επιπλέον, τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία που δείχνουν κύκλωμα μαστροπείας, αλλά πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά.

«Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι που έχουν συλληφθεί έχουν επικοινωνήσει με την ανήλικη, έχουν βρεθεί μαζί της έναντι αμοιβής και έχουν συλληφθεί με ένταλμα», είπε η κ. Δημογλίδου.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τόνισε πως οι βιαστές είναι πάντα άνθρωποι της διπλανής πόρτας και εκτίμησε πως δύο είναι οι υπερασπιστικές γραμμές που θα ακολουθήσουν οι συλληφθέντες. Δηλαδή, είτε θα ισχυριστούν πως πίστευαν ότι συνομιλούσαν με ένα 17χρονο κορίτσι είτε θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση.

 

newsbomb.gr

 

Shares