Τελευταία Νέα

Σεπόλια: Αποκαλύψεις γείτονα για την οικογένεια της 12χρονης

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια – Αποκαλύψεις γείτονα: «Τα παιδιά της οικογένειας ήταν παρατημένα. Η οικογένεια ήταν μπλεγμένη με φυλακές και ναρκωτικά»

Γείτονας του βιαστή Ηλία Μίχου στα Σεπόλια μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για όσα έβλεπε να συμβαίνουν στην περιοχή και ειδικότερα με την οικογένεια της 12χρονης.

Επισήμανε ότι τα παιδιά της 37χρονης μάνας ήταν παρατημένα και πως αυτή και όσοι είχαν δεσμό μαζί της μπαινόβγαιναν στις φυλακές για ναρκωτικά.

«Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Άλλα παιδιά είχε με Πακιστανό, άλλα παιδιά είχε με τον άλλονε που ήταν δεν ξέρω, μπαινόβγαινε στις φυλακές, ναρκωτικά και όλα αυτά τα πράγματα δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολούταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε ο γείτονας αρχικά.

Σχετικά με τον 53χρονο βιαστή, δήλωσε άγνοια και πως το μόνο που γνώριζαν είναι ότι του άρεσαν οι γυναίκες και τους την «έπεφτε» λαϊκά.

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι. Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα για τον 53χρονο, δηλαδή από όσους έχω μιλήσει, γιατί μιλάμε με πολύ κόσμο. Του 53χρονου απλά του άρεσαν οι γυναίκες γενικώς και κοίταζε και ήταν προκλητικός με ορισμένες γυναίκες, την έπεφτε λαϊκά, να το πούμε έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο γείτονας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς τώρα τα μαθαίνουμε σιγά σιγά, γιατί μιλάνε και οι γυναίκες στην περιοχή. Εδώ πέρα σε κάποιες γυναίκες την έπεφτε. Από εκεί και πέρα κάποιοι ξεκόβανε να πηγαίνουν στο μαγαζί, εν πάση περιπτώσει έμενε εκεί στις γυναίκες, τώρα όσο αναφορά για το παιδάκι πέσαμε από τα σύννεφα».

Επιπλέον σύμφωνα με τα όσα είχε δει ο γείτονας, η οικογένεια της 12χρονης δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να αγοράζει κινητά, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είδε ποτέ τη μάνα και την κόρη να δουλεύουν εκεί.

«Άκουσα κιόλας ότι το κοριτσάκι είχε πάρα πολύ ακριβά κινητά… Αυτοί δεν είχαν χρήματα καθόλου. Δηλαδή ότι θα πέρνανε από τα επιδόματα η μάνα – εγώ δεν την είδα ποτέ να δουλεύει. Τώρα το κοριτσάκι, αυτό που λένε ότι δούλευε και βοήθαγε, αυτό ήτανε παραμύθι. Τι δούλευε και βοήθαγε; Κανένας δεν βοήθαγε κανέναν, ούτε την μάνα δεν είχαν δει μέσα να δουλεύει που λέγανε ότι δουλεύει η μάνα».

 

newsbomb.gr

 

Shares