Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Πάτρα: Ποια είναι τα πρόσωπα «κλειδιά» της υπόθεσης – Χαμός με τις έρευνες!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μιας και πρόκειται να καταθέσουν κάποια πρόσωπα- κλειδιά για την λύση του μυστηρίου.

Τον τελευταίο καιρό, είναι η υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο της κοινής γνώμης, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που ασκούν τις δικές τους πιέσεις, για να βγούν όσο περισσότερα πράγματα γίνονται στο φως.

Το βράδυ της Κυριακής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας, αυτήν την εβδομάδα πρόκειται να καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές κάποια πρόσωπα, τα οποία και έχουν άμεση σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένα από τα πρόσωπα που έχει κληθεί για κατάθεση τις επόμενες ημέρες είναι ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και είχε απευθυνθεί σε εκείνον η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά το πρώτο ξέσπασμα της κοινής γνώμης εναντίον της, για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Εξ αρχής, η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών τον είχε προσλάβει για προστασία της, ενώ στη συνέχεια τον είχε ρωτήσει για το αν γνώριζε το πως γίνονται οι καταθέσεις στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να μάθει αν εκείνος γνώριζε κάποιον, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλο κακό στον Μάνο Δσσκαλάκη, προκειμένου εκείνος να επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα, κοντά της.


Στο κάδρο των ερευνών είναι αυτοί τη στιγμή πολλοί, από μέλη της οικογένειας, ιατροδικαστές, κοινωνικοί λειτουργοί αλλά και άτομο ή άτομα που μπορεί να ενέχονται στην προμήθεια της ουσίας κεταμίνη.

 

gossip-tv.gr

Shares