Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για να πανηγυρίσει μόλις τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League 1, επικρατώντας με 2-1 στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε με… φόρα από τη δική του μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μιριτέλο μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1.

Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν έτσι με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασαν εντυπωσιακά, αφού κατάφεραν να φθάσουν στην ανατροπή πριν το ημίχρονο, με δύο γκολ σε ένα πενάλεπτο. Παμλίδης και Μπατίστ βρήκαν το δρόμο προς τα δύχτια και η ομάδα τους κράτησε στη συνέχεια το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έτσι “ανάσα” στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού “έπιασαν” την Κηφισιά και είναι πλέον ισόβαθμες στην τελευταία θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη 6άδα της φετινής Super League 1.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91΄Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76΄Μπάλαν), Κόντε (76΄Ριένστρα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88΄Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74΄Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46΄Αλάγκμπε), Σίτο (64΄Ντιαρά), Ρεγκίς (74΄Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο.

 

newsit.gr

Shares