Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Αυστρία, περιμένει μεταγραφές

Από σήμερα η αποστολή του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Τα φιλικά που θα δώσουν οι «πράσινοι», οι μεταγραφές που περιμένουν.

Το πρωί της Κυριακής είναι προγραμματισμένη προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Ακολούθως θα δοθεί άδεια για λίγες ώρες, κυρίως στους Έλληνες παίκτες. Προκειμένου αν το επιθυμούν να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Πριν επιστρέψουν στο «Γ. Καλαφάτης» όπου δε θα παραμείνουν για πολύ.

Το απόγευμα η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Τελικός προορισμός το Μπαντ Έρλαχ που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία. Εκεί θα παραμείνουν οι «πράσινοι» μέχρι τις 10 Ιουλίου. Πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σε αυτό το διάστημα θα δώσουν και πέντε φιλικές αναμετρήσεις, οπότε το μεγάλο βάρος όπως καταλαβαίνει κανείς θα «πέσει» στο «χτίσιμο» για να είναι έτοιμη η ομάδα στα ματς με την Ντνίπρο. Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 26/7, κόντρα στην αδύναμη Βιένερ Βικτόρια. Παρασκευή 30/6 οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ρογκάσκα, ενώ στις 4/7 την Πετρολούλ Πλοέστι. Μία μέρα μετά θα παίξουν με την ΤΣΣΚΑ 1946 Σόφιας και στις 9/7 θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Εξαίρεση οι Μάγκνουσον και Σπόραρ που για δικούς τους λόγους ήρθαν νωρίτερα στην Ελλάδα και θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή. Αυτό σημαίνει πως θα κάνουν τις πρώτες τους προπονήσεις και οι νεοαποκτηθέντες, Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς.

Φυσικά στο διάστημα της παραμονής στην Αυστρία κι όσο νωρίτερα γίνεται, περιμένουμε και εξελίξεις στα μεταγραφικά. Ειδικά για στόπερ, αλλά και για κεντρικό χαφ. Δεδομένα ένας παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία επί Αυστριακού εδάφους, με τις προσπάθειες να γίνονται για παραπάνω από έναν. Ειδικά ο στόπερ και ο κεντρικό χαφ, είναι κομβικές κινήσεις που καλό θα ήταν να έχουν γίνει πριν την Ντνίπρο και μάλιστα σε διάστημα ικανό να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στην ομάδα.

newsbomb

Shares