Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

O Τάσος Δουβίκας έφερε την πρόκριση στο Κύπελλο Ισπανίας με δυο γκολ στο Βαλένθια – Θελτα 1-3

Ο Τάσος Δουβίκας σημείωσε δυο γκολ στην έδρα της Βαλένθια και η Θέλτα επικράτησε με 3-1 μέσα στο «Μεστάγια» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ιστορικά γκολ από τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της Θέλτα επί της Βαλένθια με 3-1 και της πρόκρισης της ομάδας στους «8» του Κυπέλλου, μέσα στο «Μεστάγια».

Η ομάδα του Βίγκο, που δίνει μάχη για την παραμονή στη LaLiga προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Copa del Rey χάρις σε δύο γκολ του Έλληνα στράικερ, στο 18΄ με πέναλτι και στο 80΄, με το δεύτερο προσωπικό του να δίνει τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Στο 13΄ ο Ντε Λα Τότε είχε δώσει το προβάδισμα στην Θέλτα, ενώ στο 29΄ ο Πεπέλου με πέναλτι είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 για τις «νυχτερίδες».

Ο Δουβίκας αποτελεί τον Έλληνα με τα περισσότερα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας, μετρώντας συνολικά έξι. Με τους Τζιώλη, Καράμπελα, Σιόβα και Γιαννιώτα να είναι οι μοναδικοί συμπατριώτες του που έχουν βρει δίχτυα στην ίδια διοργάνωση, όλοι από μία φορά κατά το παρελθόν!

newsit

Shares