Κυριακή , 28 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίας χάνει το φιλικό με τον Λιονέλ Μέσι

Χάθηκε η πιθανότατα τελευταία ευκαιρία για να δούμε αντιμέτωπους τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περίμενε το… last dance των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του 21ου αιώνα. Για πολλούς ίσως και όλων των εποχών. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο την 1η Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθούν, στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι στη Σαουδική Αραβία. Όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δε θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Έτσι η κόντρα που περίμεναν οι φίλαθλοι με τον Λιονέλ Μέσι, δε θα πραγματοποιηθεί. Πιθανότατα στην τελευταία ευκαιρία που είχαν οι δυο τους για να αναμετρηθούν έστω και σε φιλικό.

Τη δυσάρεστη είδηση για το ποδόσφαιρο, γνωστοποίησε ο τεχνικός της Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο. Όπως τόνισε ο CR7 δε θα παίξει κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως απ’ τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

newsbomb

Shares