Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2019
Τελευταία Νέα

NTΡΟΠΗ αισθανόμαστε! Κάκιστη εντύπωση στο Μνημόσυνο των Ιερολοχιτών και Καταδρομέων…

Την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών, των Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, στους αγώνες της Πατρίδας, στο Hρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής.

H τελετή έχει καθιερωθεί από τον ιδρυτή των Ειδικών Δυνάμεων, Υποστράτηγο Ανδρέα Καλλίνσκη και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μέριμνα της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΝ, ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας Ελληνικού Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Ψωΐνος, παλαιοί Ιερολοχίτες και Καταδρομείς, αντιπροσωπεία στελεχών, Ενώσεις Αποστράτων και πλήθους κόσμου.
Εμείς πάλι ως πολίτες, που έχουμε υπηρετήσει και στις Ένοπλες Δυνάμεις αισθανόμαστε πολύ άσχημα να βλέπουμε τους αρχηγούς μας με την χειμερινή στολή, αλλά χωρίς πουκάμισο-γραβάτα και με τα μανίκια σηκωμένα. Θεωρούμε πως η εμφάνιση αυτή δεν είναι η πρέπουσα σε μία τόσο συγκινητική στιγμή. Το θεωρούμε απρεπές απέναντι στους πεσόντες.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares