Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Μητσιάς: «Γιατί να του κόψω τα φτερά επειδή έτυχε εκείνη την ημέρα να τσακωθώ με την γυναίκα μου;»

“Δεν πάω κριτής σε τάλεντ σόου, τι είμαι εγώ για να κάνω τον κριτή σε ένα νέο παιδί;” αναρωτιέται ο Μανώλης Μητσιάς.

Με αφορμή την σκηνική σύμπραξη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην επιλογή να τραγουδά σε εκλεπτυσμένους χώρους παρά στις μεγάλες πίστες, στις οικονομικές του απολαβές και στις προτάσεις που δέχεται ανά διαστήματα από τάλεντ σόου.

Ειδικότερα, ο Μανώλης Μητσιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα επέλεγα τις μπουάτ, έναντι των λαϊκών μαγαζιών, γιατί με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όπως ο Γκάτσος, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Μούτσης δεν είπαμε τραγούδια τα οποία θα τα έλεγα που θα έλεγα σε μια πίστα μεγάλη και θα πετούσαν τα λουλούδια Με παρακάλεσαν να πάω αλλά εγώ αρνήθηκα με τόλμη γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έγραφαν τραγούδια για αυτό τον σκοπό».

«Δεν επηρεάστηκα ποτέ από τα χρήματα για να πάω στα λαϊκά μαγαζιά που ήταν πολλαπλό το μεροκάματο. Αν κυνηγούσα την δουλειά μόνο για τα χρήματα, δεν θα υπήρχα σήμερα».

«Μου έχουν πει να είμαι κριτής σε τάλεντ σόου αλλά δεν πάω. Δεν μ’ αρέσει να κάνω τον κριτή, τι είμαι εγώ για να κάνω τον κριτή σε ένα νέο παιδί που έχει όνειρα και θέλει να πετάξει; Γιατί να του κόψω εγώ τα φτερά επειδή έτυχε εκείνη την ημέρα να τσακωθώ με την γυναίκα μου και δεν ήμουν καλά;» αναρωτήθηκε, ακόμα, ο Μανώλης Μητσιάς στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

 

zappit.gr

Shares