Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024

Μεσσηνία: Και στο πρόσωπο δάγκωσε ο σκύλος το κοριτσάκι – Για αδέσποτο ζώο μιλά οικογενειακός φίλος

Με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή του χώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων το κοριτσάκι ηλικίας 6 ετών που δέχθηκε επίθεση από σκύλο, σε γειτονιά στην Υάμεια Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο tharrosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο σκύλος κατάφερε να ξεφύγει από ένα περιφραγμένο χώρο και να ορμήσει στη μικρούλα, η οποία έπαιζε με φίλους της σε διπλανό χωράφι, δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο και την πλάτη. Ωστόσο, με βάση ρεπορτάζ της εκπομπής «Live news», τελικά ο σκύλος φέρεται να ήταν αδέσποτος και όχι δεσποζόμενος.

«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα», δήλωσε στην εκπομπή φίλος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και πρόσθεσε: «Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι».

«Οικογενειακοί φίλοι είμαστε. Παίζουν τα παιδιά μας μαζί και, όταν έγινε το περιστατικό αυτό, μαζί ήταν όλα τα παιδιά», κατέληξε ο ίδιος.

newsbreak

Shares