Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Μέσι: Υπογράφει στην Παρί με ζάμπλουτο αντίκρισμα

Λίγο μετά το αντίο στη Βαρκελώνη, έτοιμος να αναχωρήσει για Παρίσι και να «σφραγίσει» τη συμφωνία με την PSG!

Το «αντίο» του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη, γεμάτο δάκρυα. Ο Αργεντινός δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως θα αποχαιρετήσει την πόλη που ζει και παίζει ποδόσφαιρο απ’ τα 13 του. Μετά από 21 χρόνια, όμως, έγινε κι αυτό. Πλέον κοιτάζει μπροστά. Εκεί υπάρχει ένας προορισμός: Το Παρίσι!

Η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού, η πρόταση της PSG έγινε κι επίσημα πλέον, με τον πατέρα και εκπρόσωπο του 34χρονου, Χόρχε, να έχει δώσει τα χέρια με τους Γάλλους!

Ουσιαστικά αυτό που μένει να φιξαριστεί είναι η μέρα και ώρα άφιξης του Αργεντινού στο Παρίσι. Όπου θα γίνει φυσικά η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Γαλλικού συλλόγου και ταυτόχρονα μία απ’ τις σημαντικότερες μετακινήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για 2+1 χρόνια. Όσο για τις απολαβές του; Αυτές θα φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους. Θυμίζουμε πως η Παρί βάζει πολλά μπόνους στους παίκτες της. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Νεϊμάρ έχει μπόνους μέχρι και για άφιξη στις προπονήσεις στην ώρα του!

Πέρα απ’ τις πάγιες απολαβές και τα μπόνους, θα υπάρξει και πριμ υπογραφής για να… απαλύνει την στεναχώρια του Αργεντινού για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε απ’ την Μπαρτσελόνα. Αυτό θα είναι ύψους 40.000.000 ευρώ!

 

Πηγή: onsports.gr

 

Shares