Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

MasterChef: Ο Νίκος Μπέρκας αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο (13-5) παρακολουθήσαμε μια αρκετά κρίσιμη δοκιμασία, η οποία και δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες, μιας και συνολικά έπρεπε να παρασκευάσουν συνολικά τέσσερα πιάτα.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής και όσο πλησιάζει η φετινή σεζόν προς το τέλος, βλέπουμε όλο και πιο ευφάνταστες προσπάθειες, αλλά και πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Στο σημερινό επεισόδιο (13-5) παρακολουθήσαμε μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία, η οποία και είχε να κάνει με αντιγραφή πιάτων, που είχαν σαν βασικό συστατικό το κοτόπουλο. Η Ελπίδα, ο Γιάννος και ο Νίκος Μπέρκας ακολούθησαν την συνταγή κατά γράμμα και είχαν διαθέσιμες δυο ώρες συνολικά για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Το πιάτο με τον αριθμό 1 αντιστοιχούσε στην Ελπίδα, το δεύτερο στον Νίκο Μπέρκα και το τρίτο στον Γιάννο.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν τα πιάτα και είπαν τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τις αδυναμίες, αλλά και τα σημεία, που είχαν πετύχει πολύ. Στη συνέχεια, ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες τους στους παίκτες, με τους υπόλοιπους να περιμένουν στον εξώστη, για να ακούσουν τις παρατηρήσεις και το τελικό αποτέλεσμα.

Έπειτα από τα σχόλια και τις τοποθετήσεις, εκείνος που τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε τον διαγωνισμό λίγο πριν από την τελική πεντάδα ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος και συγκινημένος αποχώρησε από την κουζίνα του MasterChef!

 

gossip-tv.gr

Shares