MasterChef: Μια… σαλατίτσα του έδωσε προβάδισμα

Ποιος υποψήφιος προς αποχώρηση εντυπωσίασε τους κριτές και κέρδισε την πρώτη δοκιμασία στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής;

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν για ακόμα ένα βράδυ, αυτό την Παρασκευής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκειμένου να υποδεχθούν τους τρεις… μαυροφορεμένους παίκτες. Εκείνους δηλαδή που βγήκαν στον τάκο, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ο λόγος για τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο και τον Ηλία οι οποίοι βρίσκονταν ένα βήμα πριν την τελική δεκάδα του MasterChef. Ένας από αυτούς, όμως, θα είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει σχετικά νωρίς μιας και η πρώτη δοκιμασία θα του έδινε ένα σημαντικό πλεονέκτημα λίγη ώρα αργότερα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έπρεπε να εντυπωσιάσουν τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef ετοιμάζοντας την πιο τέλεια… σαλάτα. Μια σαλάτα τόσο ικανή που θα έκανε έναν από αυτούς να κερδίσει το πλεονέκτημα των δύο βαθμών για να μπει με αυτό στην επερχόμενη μάχη της αντιγραφής πιάτου.

Όταν λοιπόν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις τρεις προσπάθειες, πήραν την κρίσιμη τους απόφαση. Το πιάτο που συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά στοιχεία ήταν αυτό που ετοίμασε ο Αλέξανδρος με αποτέλεσμα να έχει το προβάδισμα στην δεύτερη και τελική δοκιμασία.

 

Έτσι, ο νεαρός παίκτης του MasterChef δεν τα έκανε… σαλάτα και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «2 πόντους για τον Άλεξ, 1 πόντος για τον Ηλία και κανένας πόντος για την προσπάθεια του Χρήστου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος στους τρεις παίκτες στο MasterChef της Παρασκευής.

 

zappit.gr

Shares