Κυριακή , 5 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Μαρινάκης για έγκλημα στα Τέμπη: Δεν υπήρξε κυβερνητική εντολή για μπάζωμα

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, οι συζητήσεις για το μπάζωμα της περιοχής που έγινε η σύγκρουση των δύο τρένων, αλλά και το αν δόθηκε και από ποιον εντολή συνεχίζονται σε υψηλούς τόνους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με σημερινές του δηλώσεις στον Αντ1, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να δείχνει κάποια συγκάλυψη.

«Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των Τεμπών και για το μπάζωμα της περιοχής ο Παύλος Μαρινάκης είπε:

«Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε.. δεν εργαλειοποιούμε κανένα θάνατο σκύβουμε το κεφάλι θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χθες μιλώντας στο κοινοβούλιο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος είπε ότι δεν έδωσε σχετική εντολή, ενώ η αντιπολίτευση μιλάει για συγκάλυψη.

 

cnn.gr

Shares