Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Φλωρίδης: «Όποιος ήθελε συγκάλυψη θα πετούσε τα χώματα στη θάλασσα»

Αίσθηση προκάλεσε ο νέος προκλητικός ισχυρισμός του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη για τα Τέμπη, μετά την αδιανόητη δήλωση ότι είναι τα μπάζα εκείνοι που μιλούν για μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας. 

Η νέα εμπρηστική δήλωση του υπ. Δικαιοσύνης ήρθε μετά από ερώτηση που δέχτηκε στην οολομέλεια της  Ολομέλεια της Βουλής για τις νέες καταγγελίες που έρχονται στο φως και «μαρτυρούν» απόπειρες συγκάλυψης για το έγκλημα με 57 νεκρούς.

«Όποιος ήθελε συγκάλυψη με τα χώματα, θα τα πέταγε στη θάλασσα. Δεν θα τα πήγαινε δίπλα και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο να τα βλέπει ο ιδιώτης» δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ

Μεταξύ άλλων ο κ. Φλωρίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Αντιπολίτευσης, και υποστήριξε ότι η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας «αποκάλυψε τα ψέματα όσων προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια ανθρώπινη τραγωδία».

Από πλευράς του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι οι εμπειρογνώμονες δείχνουν το ξυλόλιο ως αιτία της έκρηξης που προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων θυμάτων: «“Μιλάνε” τα χώματα. Το λένε όλοι οι εμπειρογνώμονες. Οι πάντες λένε ότι το ξυλόλιο ήταν αυτό που προκάλεσε τη διπλή έκρηξη» δήλωσε και τόνισε: «Και μας λέει ο Υπουργός ότι είμαστε για τα μπάζα; Και ο Πρωθυπουργός δεν τον βάζει στην άκρη;».

Σε απάντησή του ο Γ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη δήλωση αφορούσε μόνο τους «κατασκευαστές μύθων»…

newsbreak

Shares