Τελευταία Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος προς ΝΔ: Χιλιάδες ετερόφυλα ζευγάρια περιμένουν υιοθεσία και ασχολείστε με τα ομοφυλόφιλα!

Με το “καλημέρα” ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κεραύνωσε την κυβέρνηση ΝΔ κυρίως με αφορμή το νομοσχέδιο που φέρνει για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε επίθεση προς την ΝΔ, ρωτώντας, τι απέγινε η πολιτική ταυτότητα του κόμματος. Αφορμή ήταν το θέμα με τον νέο νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, κάτι που, όπως ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος είπε, βρίσκεται σε αντίθεση με αυτά που πρεσβεύει η ΝΔ  για την οικογένεια. Ακόμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ψηφίσει ΟΧΙ στο άρθρο του Συμφώνου Συμβίωσης για την αναδοχή παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σήμερα έρχεται με… άλλες προθέσεις.

Καταγγέλλει επίσης, ότι η ΝΔ δεν είχε ενημερώσει τον Ελληνικό λαό στην προεκλογική περίοδο ότι θα φέρει νόμο για γάμους των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και συνέχισε κατακεραυνώνοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε παλιό του βιβλίο έγραφε για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Αρχαία Αθήνα για τους ομοφυλόφιλους (όπως, να μην έχουν αξιώματα), ενώ σήμερα αποκαλεί “ομοφοβικούς” όσους διαφωνούν με το νομοσχέδιο.

Στη συνέχεια, πήρε θέση κατά των παρένθετων μητέρων, υπερασπιζόμενος την πυρηνική οικογένεια, την Ελληνίδα μάνα, αλλά και τονίζοντας την αντίθεσή του με το να γίνουν τα παιδιά “πειραματόζωα” με τις υιοθεσίες ομοφυλόφιλων.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε ότι τα κανάλια “λιβανίζουν” την ΝΔ, έχοντας κάνει μια αναφορά σε λόγια του Βορίδη, που ο τελευταίος είπε ότι δεν υπάρχουν “κακές ειδήσεις” για την Νέα Δημοκρατία.

 

Δείτε τι άλλα είπε στο παρακάτω βίντεο

 

Shares