Σάββατο , 4 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Κεραυνοί του Κυριάκου Βελόπουλου για την διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας – Τι είπε για τον Καλλιάνο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στη Βουλή με αφορμή  το επεισόδιο που έγινε μέσα στη Βουλή με βουλευτή των Σπαρτιατών να επιτίθεται στον βουλευτή της Ελληνικής λύσης Γραμμένο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για την επίθεση του Βουλευτή της Ελληνικής λύσης Κωνσταντίνος Φλωρος λέγοντας πως διαφέρει ένα ζώο από έναν άνθρωπο επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος έχει μυαλό κρίση και λογική για το πως αντιδρά

Επίσης αναφέρθηκε για το γάμο των ομοφυλοφίλων και για τον αντιχριστιανικό  νόμο που ψήφισαν τονίζοντας πως δεν μπορείς να πας στη εκκλησία  αν δεν έχεις μετανοήσει προκαλώντας  αντιδράσεις

Πίστευα ότι αυτός εδώ ο ναός της δημοκρατία θα συμπεριλάμβανε σώφρονες ανθρώπους. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γιατί είμαστε εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί ο καθένας να λέει όσες θέλει. Εδώ όλοι κρίνονται όχι μόνο για τα έργα τους, αλλά και για τα ψέμματα που λένε. Υπάρχουν γεγονότα που αμαυρώνουν την συμπεριφορά μας και τα έργα μας. Δεν περίμενα ποτέ από ανθρώπους εντός του κοινοβουλίου να κάνουν πράξεις οι οποίες πηγάζουν από ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα, να πάνε στην ζούγκλα. Οι πράξεις μας κρίνουν το ποιοι είμαστε και το τι είμαστε. Εμείς στην Ελληνική Λύση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με επιχειρηματολογία, προτάσεις και κόσμια συμπεριφορά.

 

Σταματήστε να διχάζετε τον κόσμο. Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι βουλευτές και υπουργοί που υπερψήφισαν τον αντιχριστιανικό νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, να σεβαστούν τουλάχιστον τις άγιες ημέρες του Πάσχα και να μην διχάζουν το χριστεπώνυμο πλήθος, «πιάνοντας στασίδι» στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους! Είναι απορίας άξιον, πώς κάποιος που νομοθετεί εναντίον του δόγματος της εκκλησίας, έχει την απαίτηση να εισέρχεται στον οίκο του κυρίου, στον οποίο δεν πιστεύει, γιατί αν πίστευε δεν θα ψήφιζε! Είναι το λιγότερο οξύμωρο! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην διχάσουν περισσότερο. Φτάνει! Μακριά από τις εκκλησίες το Πάσχα, αγαπητοί συνάδελφοι.

 

Επί χρόνια σας λέμε ότι σκοτώνετε την υγεία. Συνάδελφος, που έχει τον πατέρα του ασθενή, και αναφέρομαι στον κο Καλλιάνο ο οποίος ανήρτησε ένα βίντεο για τον πατέρα του που αργοπεθαίνει στο νοσοκομείο:

«Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου, θα το πληρώσουν ακριβά. Πριν 15 ημέρες ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο της Βούλας, καθώς μαύρισε το δάχτυλό του, μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο. Του φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά του είπαν ότι τέτοια σοβαρά περιστατικά δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε, και θα ήταν καλό να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο, και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου που είναι γιατρός και ήρθε και τον είδε, είπε ότι έπρεπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μία ΜΑΦ. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Τελικά ο πατέρας μου έκανε ανακοπή και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό θα το έχουν πάθει κι άλλοι πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδελφό μου». Βουλευτής της ΝΔ με δάκρυα στα μάτια να παρακαλάει, γιατί πεθαίνει ο πατέρας του! Αυτά τα λέει ο βουλευτής της ΝΔ, όχι ο Βελόπουλος. Αλλά η ΝΔ όταν τα λέμε αυτά φεύγει από την αίθουσα γιατί με το ν/σ σας οδηγείτε τον κόσμο στην ιδιωτική υγεία, για να πληρώνει. Κάτι τέτοιο κύριοι θα περνούσε απαρατήρητο αν επρόκειτο για τον πατέρα κάποιου πολίτη. ξέρετε πόσοι Έλληνες έπαθαν το ίδιο; Θυμάστε τις ΜΕΘ που δεν υπήρχαν και ο κος Μητσοτάκης μας έλεγε ότι υπάρχουν; Πεθαίνει κόσμος!

 

Το νέο αφήγημα της ΝΔ είναι: προτεραιότητα είναι να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκης, λένε. Ναι. Λογικό είναι. Να φύγει ο Μητσοτάκης, να έρθουμε εμείς. Για εμάς ο μητσοτακισμός είναι ο εχθρός.

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες: Έλληνες, δείτε γύρω σας…. Παντού σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα.. Ως πότε θα τους ανέχεστε Έλληνες;; 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με τους Έλληνες για το μέλλον της Ελλάδας. Με το μέλλον της πατρίδος. Με το μέλλον των Ελλήνων.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, όταν μέσα σε 10 μέρες, οι Γερμανοί παρεμβαίνουν για δεύτερη φορά στις ελληνικές εκλογές. Είχαμε ωμή παρέμβαση από τον πρέσβη της Γερμανίας, με σκοπό να ανακόψει την πορεία της Ελληνικής Λύσης. Αν έκανε παρέμβαση ο πρέσβης της Ρωσίας, θα γινόταν χαμός. Κανείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μας.

Μας ρωτούν τι έχει το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Εγώ θα σας πω τι δεν έχει. Δεν έχει σκηνοθέτες πορνό, χρήστες ναρκωτικών on camera, celebrities, που έχει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αυτό το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δηλώνει τον πανικό του πρωθυπουργού. Και αυτό γίνεται για να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων.

 

Πριν τις εκλογές του 2023, η ΝΔ με όλο το σύστημα έφτιαξαν δύο υποκομματίδια ως ανάχωμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης. Το ένα διαλύεται. Το άλλο αργοπεθαίνει. Αφού πρώτα έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Ταυτόχρονα είχαμε τη λάσπη για την εργασία μου, από τα τρωκτικά των ΜΜΕ και της υπόγας του Μαξίμου. Σήμερα κάνουν το ίδιο με 2 νέα υποκομματίδια, τα οποία «σπρώχνουν» μέσω δημοσκοπήσεων συνεχώς. Το έχουμε δει το έργο και στις 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με το μέλλον.

Καλούμε τους Έλληνες να πάνε να ψηφίσουν. Λέμε όχι στην επιστολική ψήφο. Το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό, αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό.

Οι ευρωεκλογές είναι σοβαρές. Συνεπώς λέμε στους Έλληνες: πρέπει να στείλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Συγκρίνετε ψηφοδέλτια. Δείτε τα ψηφοδέλτια: Συγγενείς, αδέλφια, ξαδέλφια, παιδιά. Όλοι μαζί σε ένα μαγαζί. Πρέπει να στείλουμε πατριώτες Έλληνες, που αγαπούν την χώρα τους και θα ψηφίζουν και θα στηρίζουν τα συμφέροντά της. Γιατί εμείς έχουμε ένσημα ζωής και ένσημα εργασίας. Δεν έχουμε ένσημα αεργίας. Δεν έχουμε ένσημα καλποθηρίας.

Προειδοποιούμε τους Έλληνες: αν η ΝΔ πάρει 30% θα τα ισοπεδώσουν όλα. Τι υπάρχει στην ατζέντα Μητσοτάκη: θεσμοθέτηση πολιτικού γάμου, θεσμοθέτηση πολιτικής κηδείας, θεσμοθέτηση ονοματοδοσίας αντί βάπτισης. Αρκεί να της λυθούν τα χέρια με τις ευρωεκλογές.

Έκανε το λάθος η κα. Κεραμέως με τα mail και τα προσωπικά δεδομένα που έφυγαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και τώρα δεκάδες απόδημοι διεκδικούν σχεδόν 3 εκατ. ευρώ γι’ αυτή τη διαρροή. Πείτε μας ποιος θα πληρώσει;;

Γι’ αυτό λέμε, Έλληνα ως πότε θα τους επιτρέπεις να σου ρουφάνε το αίμα;

Το κράτος που έφτιαξαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, φροντίζει ώστε οι Έλληνες να μην έχουν στέγη. Τι λέει η ΕΚΤ με ανακοίνωσή της: «άπιαστο όνειρο η στέγη στην Ευρώπη: δάνεια, φόροι και συντήρηση ανεβάζουν το κόστος».

Από το 2019 καταθέσαμε πρόταση για το στεγαστικό. Ο Έλληνας έχει πρόβλημα. Του πήραμε την εστία, του ξεριζώσαμε το σπίτι. Πώς θα κάνει οικογένεια, πώς θα λύσει το δημογραφικό; Αλλά έχετε λύση εσείς. Θα φέρετε αυτούς με τους οποίους θα μας μπολιάσετε. Δίνετε και παιδιά στους ομοφυλόφιλους και θα το λύσετε το πρόβλημα.

 

Τι λέμε εμείς; Αυτό που λέμε είναι αυτό που λέει ο νόμος του 2013. Τι θέλουμε εμείς; Θέλουμε να γίνουμε σαν τη Νορβηγία. Ακούστε τις συνθήκες εργασίας στη Νορβηγία:

-1) εργάζεσαι 5 ημέρες και 37,5 ώρες / εβδομάδα. Αν σου ζητηθεί υπερωρία μπορείς, μόνο αν το θέλεις. Όχι αναγκαστικά.

-2) αν εργαστείς πάνω από 9,5 ώρες / ημέρα πληρώνεσαι διπλό μεροκάματο.

-3) παίρνεις αύξηση κάθε χρόνο

-4) έχεις 5 εβδομάδες άδεια / χρόνο. Τον Μάϊο παίρνεις δώρο διακοπών και τον Ιούνιο επιστροφή φόρων.

-5) για τα Χριστούγεννα ως δώρο πληρώνεις μισή εφορία.

-6) υπάρχει εφαρμογή όπου δηλώνεις παρών όταν πας στην δουλειά και μετράει όλες τις ώρες και τις υπερωρίες. Επίσης βλέπεις όλες τις βάρδιές σου και επικοινωνείς με προϊσταμένους και υπευθύνους.

-7) εάν είσαι άρρωστος μπορείς να λείψεις 3 συνεχόμενες ημέρες χωρίς χαρτί γιατρού.

-8) όταν το παιδί σου είναι άρρωστο έχεις 10 ημέρες / χρόνο για να το προσέχεις, ενώ υπάρχουν κι άλλες άδειες που μπορείς να πάρεις, για όσο χρειαστεί το παιδί σου μέχρι να γίνει καλά.

-9) έχεις ειδική άδεια επί πληρωμή αν χρειαστεί να πας σε γιατρό, οδοντίατρο, παιδίατρο, γάμο, κηδεία ή συνάντηση στο σχολείο.

-10) μπορείς να πάρεις άδεια ασθενείας για όσο χρειαστεί και ο εργοδότης δεν έχει δικαίωμα να σε ρωτήσει τι έχεις.

-11) στην εργασία δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλει, να μην σε σεβαστεί, να σε βρίσει ή να σε τρομοκρατήσει. Θα υποστεί συνέπειες.

-12) αν υπάρχει οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά στην δουλειά, κάνεις αναφορά και υπάρχει ειδική επιτροπή που διευθετεί το θέμα.

-13) δεν έχουν δικαίωμα να σε απολύσουν χωρίς 3μηνη προειδοποίηση και ο λόγος πρέπει να είναι σοβαρός.

-14) έχεις 9 μήνες άδεια μητρότητας και 3 μήνες άδεια πατρότητας.

-15) η μητέρα μπορεί να καθήσει με το παιδί επί πληρωμή (60% του μισθού) όταν λήξει η άδεια μητρότητας, έως ότου γίνει το παιδί 2 ετών.

-16) έχεις 30 λεπτά διάλειμμα / ημέρα και αν καπνίζεις έχεις 3 5λεπτα για τσιγάρο. Συνήθως όλες οι εταιρείες έχουν καντίνα με φαγητό για τους εργαζόμενους.

-17) είναι καλό να εγγραφείς στο συνδικάτο και για ό,τι χρειαστείς σε σχέση με την δουλειά σε βοηθούν εκείνοι.

-18) τις αργίες πληρώνεσαι διπλό μεροκάματο.

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε εμείς. Θέλουμε τον Έλληνα να είναι πλούσιος τους πολιτικούς να είναι λιγότερο πλούσιοι. Εσείς έχετε κάνει τους πολιτικούς πάμπλουτους.

 

Και μιλάτε για δικαιοσύνη. Για ποια δικαιοσύνη. Το λέω γιατί είχαμε τελευταία κάποιες συλλήψεις και εύχομαι να μην είναι σαν τις συλλήψεις για την δολοφονία του Καραϊβάζ. Συλλάβατε δυο μπουμπούκια, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο φυσικός ούτε ο ηθικός αυτουργός.

 

Όσο για το σύνθημα Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Δεν είναι χουντικό σύνθημα. Είναι ελληνική παρακαταθήκη. Στον Κρίτωνα του Πλάτωνα, ο Σωκράτης θέτει το αξιακό δέντρο, που πρέπει να έχει ο πολίτης:

«…από την μητέρα και από τον πατέρα και απ’ όλους τους άλλους προγόνους, το πιο πολύτιμο, το πιο σεβαστό, το πιο ιερό, το ανώτερο αγαθό είναι η πατρίδα, σύμφωνα με την κρίση των Θεών και των γνωστικών ανθρώπων».

Και μιας και μιλάμε για δικαιοσύνη, να πω ότι έχουμε την έκθεση του STATE DEPARTMENT για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα, δύο μήνες μετά το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Μετά το RENEW EUROPE του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της Μπέρμποκ και την Ευρωπαϊκή Αριστερά, τους οποίους τα κυβερνητικά σενάρια συνωμοσίας έχουν εντάξει στους εχθρούς της χώρας. Προστίθεται άραγε στην λίστα και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάϊντεν; Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!- τον «επιτυχημένο» πρωθυπουργό;

Από 21 έως 29 Ιουνίου θα γίνει το EUROPRIDE στην Θες/νίκη. Και δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.

Και βγάζω το καπέλο στα ΜΜΕ και κυρίως στα πρωινάδικα, γιατί έχουν πείσει την κοινωνία, πως μόνο εκείνοι νοιάζονται γι’αυτήν. Όπως έγραφε ο Σαίξπηρ, «να μοιάζεις με το αθώο λουλούδι, αλλά να είσαι το φίδι από κάτω».

Όλη αυτή η εικόνα, δείχνει ότι το καθεστώς καταρρέει. Θα πέσετε και θα είναι μεγάλος ο κρότος. Θα ανέβουμε εμείς επειδή είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Εμείς λέμε: πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες.

 

Shares