Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Ιωάννου: «Πού είναι το metoo αυτή τη στιγμή; Ήταν μοδάτο πολύ τότε, σταυρώσαμε Λιγνάδη – Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;»

«Κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν, αλλά το παρατράβηξαν με πολύ λάθος ανθρώπους», είπε ο Μάνος Ιωάννου.

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Πριν από κάποια χρόνια ρώτησα την Ελπίδα Νίνου πότε θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνη μου απάντησε πως δεν πρόκειται να δουλέψω ποτέ μαζί του. Πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη και του ζήτησα να είμαι στην παράσταση Ηλέκτρα και έτσι συνεργαστήκαμε. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα τσακωθούμε.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που ξέρω και αγαπώ, θα δούμε τι θα γίνει στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.

Για το κίνημα metoo, ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε: «Πού είναι το metoo αυτήν την στιγμή; Ήταν μοδάτο τότε πολύ. Κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν, αλλά το παρατράβηξαν με πολύ λάθος ανθρώπους. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Αν το έχει κάνει ο οποιοσδήποτε, να μπει φυλακή και ισόβια. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο».

 

zappit.gr

Shares