Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πουλάει τη βίλα στο Καβούρι για 150 εκατ. ευρώ το τίμημα

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Περικλή, η Εθνική Πρέσβειρα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» αναζητεί αγοραστή για ένα  από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα της Αττικής – Εχει απορρίψει ήδη πρόταση 100 εκατ. ευρώ – Η μοναχική πορεία της και οι συναντήσεις με φίλους

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πορεύεται τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά μόνη της μετά τον θάνατο του ανθρώπου με τον οποίο έδεσε άρρηκτα τη ζωή της, του Περικλή Παναγόπουλου. Η απόφασή της να πουλήσει το ακίνητο στο Καβούρι, μια ανάσα κυριολεκτικά από τη θάλασσα, συζητείται πολύ, όχι τόσο για την αδιαμφισβήτητη αξία του όσο για το τίμημα που απαιτεί η ίδια, όπως αναφέρει ο Διονύσης Θανάσουλας.

0008_KATERINA_PANAGOPOYLOY_852017

Τίμημα που φτάνει στα 150 εκατ. ευρώ για μια κατοικία που πριν από τέσσερα χρόνια νομιμοποιήθηκε με ρύθμιση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, η οποία επανακαθόρισε την οριογραμμή του αιγιαλού μπροστά από το σπίτι της. Η ίδια, όταν δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ τον Ιούνιο του 2019, είχε δηλώσει άγνοια για τη ρύθμιση, επισημαίνοντας ότι το θέμα της κατοικίας το είχε ρυθμίσει ο εκλιπών σύζυγός της.

Η τιμή πώλησης θεωρείται από πολλούς εξωφρενική, παρότι περιλαμβάνει δύο κατοικίες σε έκταση 5 στρεμμάτων στην ακριβότερη ίσως περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Καβούρι. Ναι, η θέα είναι συγκλονιστική, ναι, η θάλασσα είναι μια ανάσα και η ιδιωτικότητα απολύτως δεδομένη, όμως τα 150 εκατ. ευρώ θεωρούνται υπερβολικό ποσό.

panagopoulou main
f2 villa1 11zon 2
To εντυπωσιακό συγκρότημα με τα δύο ακίνητα βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα. Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποφάσισε να το πουλήσει έναντι μυθικού τιμήματος
Shares