Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Eurovision – Πληροφορίες ότι τραγουδιστής χτύπησε Ισραηλινό που τον κορόιδεψε για τον θάνατο του πατέρα του

Στον «αέρα» βρίσκεται η συμμετοχή της Ολλανδίας στον τελικό της Eurovision μετά τα ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την αντίδραση του Joost Klein για την Ισραηλινή τραγουδίστρια, Eden Golan.

Νωρίτερα η EBU εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ερευνάται περιστατικό με τον τραγουδιστή της Ολλανδίας, ο οποίος δεν θα εμφανιστεί στις πρόβες πριν τον τελικό. «Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω» αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ολλανδός που συγκίνησε με την ιστορία του και αφιέρωσε το τραγούδι στους νεκρούς γονείς του, πιάστηκε στα χέρια με μέλος της Ισραηλινής συμμετοχής που φέρεται να τον κορόιδεψε για τον θάνατο του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, διεθνή ΜΜΕ μεταφέρουν άλλες πληροφορίες για το περιστατικό που έχει θέσει στον «πάγο» τον Ολλανδό και κάνουν λόγο για επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και έναν φωτογράφο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τι ακριβώς έχει συμβεί, όπως και το αν τελικά η Ολλανδία θα εμφανιστεί στη βραδιά του τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της εκπροσώπου του Ισραήλ Eden Golan, υπήρξαν ανάμεικτες αντιδράσεις, με θεατές να την αποθεώνουν και άλλους να τη γιουχάρουν. Μάλιστα, viral έγινε η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι που χασμουριόταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (η ελληνική αποστολή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει τη συνάδελφό της) αλλά και η διαμαρτυρία του Ολλανδού Joost Klein που σκέπασε το κεφάλι του με τη σημαία της χώρας του.

Όπως μεταδίδει η Aftonbladet, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου Πολωνός δημοσιογράφος ρώτησε την Ισραηλινή τραγουδίστρια: «Σκεφτήκατε ποτέ ότι με την παρουσία σας εδώ αποτελείτε κίνδυνο και κίνδυνο για άλλους καλλιτέχνες και για το κοινό;». Τότε ο Σουηδός δημοσιογράφος, Jovan Radomir ακούστηκε να λέει στο μικρόφωνο ότι η Eden Golan δεν είναι υποχρεωμένη να απαντήσει, με τον Ολλανδό καλλιτέχνη να φωνάζει: «Γιατί όχι;». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ερμηνευτής του «Εuropapa» αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με την Ισραηλινή τραγουδίστρια.

 

newsbreak.gr

Shares