Κυριακή , 28 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Δώστε κίνητρα στις Ελληνίδες να γεννήσουν Έλληνες! Συγκλονιστική αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου στο κοινοβούλιο!

Με “πύρινο” λόγο ελάλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και παραδίδοντας μια γκάμα από προτάσεις για την λύση του επίκαιρου, μα μακροπρόθεσμου προβλήματος που απασχολεί τον Ελληνισμό.

“Λειψανδρεία λέγεται” ήταν μια από τις διακεκριμένες φράσεις του κ. Βελόπουλου αναφερόμενος με συγκλονιστικά γεγονότα στο δημογραφικό πρόβλημα τόσο, όσο και στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της άμυνας. “Αν δεν λύσουμε ως Ελληνικό κοινοβούλιο το υπ’ αριθμού 1 πρόβλημα της χώρας, που αφορά το δημογραγικό, με κίνητρο στα Ελληνόπουλα και τις Ελληνίδες να γεννήσουν Έλληνες, έχουμε πρόβλημα, όσα όπλα και να έχουμε, δεν θα έχουμε στρατό”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έφερε περιληπτικά και άλλα προβλήματα που βρίσκονται στην σειρά, όπως η υποβάθμιση της αμυντικής βιομηχανίας, ενώ έδωσε έμφαση στα drone, συμβουλεύοντας την κυβέρνηση να “τρέξουν” αυτά τα προγράμματα.

Τόνισε επίσης ότι είναι συμφέρων για την Ελλάδα να ενταχθεί σε άλλα βιομηχανικά “άρματα”, όπως το MGEC, όπου σχεδιάζουν την ένταξή τους κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Μ.Βρετανία, ενώ κλείνοντας κατέθεσε στα πρακτικά μια γκάμα από προτάσεις.

Shares