Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, υπάρχουν σκοτεινά στοιχεία»

Μυστήριο με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε τη χτύπησε στο κεφάλι

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη δικογραφία και όσα έχουν γίνει γνωστά έως σήμερα για τα αίτια θανάτου της ηθοποιού.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της. Πιστεύουμε ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε την χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό πιστεύουμε. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι διότι η απογραφή που έγινε, κατόπιν δικής μας αίτησης στο ειρηνοδικείο, το οποίο διόρισε τριμελή επιτροπή, υπολογίστηκε η αξία μόνο 4.565 ευρώ. Δηλαδή μόνο μια εικόνα του 1700, που είχε η Μαίρη, έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της σχετικά με τα στοιχεία της δικοηραφίας.

«Έχουμε ζητήσει αντίγραφο της απογραφής για να πληροφορηθούμε πως έγινε. Λείπουν πράγματα; Υποτιμολόγησαν; Τι να πω και γω; Δεν μπορώ να ξέρω. Όπως και το θέμα του νοσοκομειακού δεν έχει διευκρινιστεί. Πως πήγε η Μαίρή στον νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και σε τι χρόνους; Δεν βρέθηκε το νοσοκομειακό, δεν ήταν το 166 γιατί κρατάει αρχεία και όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα»

 

newsbomb.gr

Shares