Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

«Δεν έχει ιδέα» λέει ο πατέρας της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Μία πρώην παίκτρια ριάλιτι βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά. Για την υπόθεση νοθείας έχουν συλληφθεί από την αστυνομία 20 άτομα, μεταξύ των οποίων η πρώην παίκτρια reality και ο φερόμενος αρχηγός, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη 10 μέλη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, τη νύχτα της Παρασκευής, πρόκειται για την 27χρονη με τα αρχικά Λ.Ι. ενώ ο ρόλος της στην εγκληματική οργάνωση φαίνεται πως ήταν να φροντίζει για τον εφοδιασμό διαλυτών στα πρατήρια του κυκλώματος. Ο πατέρας της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι δε γνωρίζει κανέναν από τους συλληφθέντες.

«Δεν είχε σχέση με κανέναν, από εκεί πέρα μέσα, να πω ότι ήταν η φίλη του τάδε του αρχηγού, του έτσι και την έβαλε εκεί. Τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία και από όλα αυτά τα πράγματα που διαβάζω και μου έχει σηκωθεί η τρίχα».

Όπως είπε, η κόρη του έβγαζε ένα μεροκάματο χωρίς να έχει ιδέα τι γινόταν. «Κανένα δίμηνο είναι που είχε πάει εκεί και δούλευε. Στα Πατήσια, εκεί δούλευε, ήταν το ωράριο της απογευματινό. Για να συμπληρώσει το εισόδημα της και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη, γιατί έτυχε στο ωράριο που δουλεύει και κόβει τις αποδείξεις στο ταμείο να γίνει επέμβαση της αστυνομίας. Λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Τι μπορεί να κάνει σε ένα βενζινάδικο, να πάει να βάλει τα λαθραία καύσιμα μέσα στην δεξαμενή;»

Πηγή: newsit.gr/zappit.gr

Shares