Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου με το Star

“Αυτά τα πράγματα λίγο-πολύ τα μυρίζεσαι, θέλαμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους μυστικό”, δηλώνει η Ελένη Χατζίδου.

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι, που θα βρίσκεται και του χρόνου στο τιμόνι της παρουσίασης του Breakfast@Star, μίλησε στη ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ Σοφία Μανουσακίδου για τα συναισθήματα αμέσως μετά τις επίσημες υπογραφές των συμβολαίων.

«Δε μπορώ να σου πω λεπτομέρειες αλλά χαιρόμαστε και θα μείνουμε στο ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Νιώθω ότι τελικά η χρονιά μάς δικαίωσε, χάρηκαν όλοι από την καρδιά τους, γιατί και τα παιδιά το έμαθαν on air. Θέλαμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους μυστικό», δηλώνει η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτά τα πράγματα λίγο-πολύ τα μυρίζεσαι, το προς τα πού πάει το θέμα αλλά ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος, εάν δεν πέσει η υπογραφή. Ακούσαμε πολλά μέσα στη χρονιά, θέλεις να τα αφήσεις λίγο απ’ έξω. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι μάς προστάτευσε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι», σημειώνει η παρουσιάστρια για τη συνεργασία της με το Star.

Από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα καταφέραμε, είναι αυτό που θέλαμε. Ειδικά όταν έχεις ακούσει πολλά και εσύ το μόνο που θες είναι να απαντάς με τη δουλειά σου, χαίρεσαι. Συγκινηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε αλλά δεν το γιορτάσαμε. Το γιορτάσαμε ο καθένας εσωτερικά, τώρα το τριήμερο θα το γιορτάσουμε και ομαδικά».

Σημειώνεται πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star στον «αέρα» της εκπομπής τους το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας έκπληκτους τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες τους.

 

zappit.gr

Shares