Τρίτη , 30 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Κλοπ για Μπέλινγκχαμ: «Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι στην αγορά»

Κλοπ για Μπέλινγκχαμ: «Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι στην αγορά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ενδεχόμενο να κινηθεί η Λίβερπουλ για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ τονίζοντας πως ο νεαρός μέσος δεν παραχωρείται σε αυτήν την φάση από την Ντόρτμουντ


Η Λίβερπουλ έχει συνδεθεί έντονα με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ για μια ενδεχόμενη μεταγραφή είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο.

Έτσι ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για την σχετική υπόθεση, με τον τεχνικό των κόκκινων να απαντά:

«Δεν είναι στην αγορά, οπότε αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη. Λοιπόν, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη!

Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι στη μεσαία γραμμή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάποιος έρθει σε εσάς και σας πει «θέλω να φύγω», τότε – κανείς δεν ήρθε ακόμα σε μένα – αλλά αν συμβεί αυτό, τότε πρέπει να μιλήσουμε για νέα.

Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε πείτε μου γιατί (η Λίβερπουλ θα ήθελε να αποκτήσει παίκτη της μεσαίας γραμμής); δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω. Ο κόσμος μου είπε για αυτή τη συζήτηση, αλλά το τελευταίο πράγμα που θα μου είχε περάσει από το μυαλό είναι ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό.

Ξέρω όλα αυτά τα πράγματα, ότι «δεν βάζουμε αρκετά γκολ από τη μεσαία γραμμή», αυτό και αυτό, αλλά τι θέλουμε; Αυτή η «Χρυσή Αγελάδα» που παράγει τα πάντα, και γάλα!»

Πηγή: fosonline.gr

Shares