Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Απίστευτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ Kαμμένου! Δείτε τι είπε… (BINTEO)

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία απέραντη ΝΑΤΟική βάση και το κυριότερο, χωρίς να γνωρίζουμε αν μας συμφέρει.Περιχαρή ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την επιθυμία να δημιουργηθούν αμερικανικές βάσεις από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, σφραγίζοντας το μέλλον της χώρας μας:

«Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη», είπε ο κ. Καμμένος, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο που ανήρτησε το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Η παραπάνω δήλωση του κου Καμμένου φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος καυστικά έκανε λογοπαίγνιο με το όνομα του υπουργού και τον Αμερικανό πρέσβη Πάιατ:

Φυσικά ο κος Μάτις τόνισε πως η Ελλάδα είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση της Ελλάδας για αμυντικές δαπάνες της τάξεως του 2% αλλά και για την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16.
Διόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως αυτό που είπε κατ’ ουσίαν είναι ότι είμαστε καλοί πελάτες.

Και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, αφού ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δίνει το «πράσινο φως» για την πλήρη ΝΑΤΟποίηση της Ελλάδας, με τις … ύποπτες δηλώσεις του: «Υπάρχουν δομές, οι οποίες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για την Ελλάδα να έρθουν κοντά μας. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπει πλέον σε μία περίοδο που έχουμε νέα είδη απειλών, υπάρχει ο κυβερνοπόλεμος, οι δορυφορικές πληροφορίες, πάρα πολλά νέα μέσα τα οποία έχουν αναπτύξει οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και με την παρουσία τους στην Ελλάδα θα μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ και στη δική μας αμυντική πολιτική».

Το θέμα βέβαια είναι το εξής.

Μετά από την πίεση των ΗΠΑ η Ελλάδα προχώρησε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μία τόσο σημαντική σύμμαχος χώρα για ποιο λόγο δεν βρήκε στήριξη κύριοι των ΗΠΑ; Για ποιο λόγο μας «πουλήσατε» για τα μάτια των Σκοπίων;
Για ποιο λόγο δεν έχει πιεστεί η Αλβανία στα ζητήματα της ΑΟΖ;
Για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα και προφανώς το Αιγαίο με την Τουρκία δεν το συζητάμε….
Τα δίνουμε όλα. Τι παίρνουμε όμως;..

Δείτε τι είχε πει ο κος Βελόπουλος για τις προθέσεις των ΗΠΑ και θα καταλάβετε πόσο δικαιώνεται σήμερα:

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/334062773837602/

Shares