Τελευταία Νέα

Έχουν ΞΕΦΥΓΕΙ οι Σκοπιανοί! Ζητάνε 3 ΤΡΙΣ για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ αρχαιοτήτων και για ΚΑΤΟΧΗ της “Μακεδονίας”…

Η Σκοπιανή καθηγήτρια, η Τάνια Καρακαμίσεβα, έκανε μια προκλητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας ότι υπάρχει λόγος που οι Έλληνες “είναι τόσο φοβισμένοι και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών”.Σύμφωνα με την Καρακαμίσεβα, ο λόγος είναι αυτά που έγραψε ο πρόεδρος του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού» Κογκρέσου, Τοντόρ Πετρόφ. Ο Σκοπιανός σοβινιστής και φίλος του Γκρούεφσκι έγαφε στο Facebook ότι:

“Η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του “μακεδονικού” λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα”.

Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πρώτη φορά που λέει απίστευτες ανοησίες. Το 2012 είχε απειλήσει σε συνέντευξή του ότι εάν η Ελλάδα δεν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” θα πρέπει να προετοιμαστεί για τα χειρότερα.

“Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων” είχε πει μεταξύ άλλων.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Shares