Σάββατο , 18 Μαΐου 2024

Μεγάλο ΑΤΟΠΗΜΑ γνωστού δημοσιογράφου! Υπερέβη το ρόλο του και κάνει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε πολιτικά πρόσωπα…


Σε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα προχώρησε χθες ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης ο οποίος επιχειρεί να κάνει πολιτική παρέμβαση στα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος σε άρθρο του όπου αναφέρεται στο σκάνδαλο Novartis γράφει στον επίλογο του άρθρου του, καλώντας ουσιαστικά τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί: «Ο Άδωνις, ο οποίος είναι έξυπνος άνθρωπος, νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει, αν αγαπά αυτή την παράταξη. Εκείνη, παρά το παρελθόν, του άνοιξε την αγκαλιά της και τον καλοδέχθηκε – για συντηρητικό κόμμα παραβιάστηκαν και οι φυσικοί κανόνες με την ταχεία εξέλιξή του στην αντιπροεδρία».

Είναι ένα πολύ μεγάλο φάουλ του κ. Κοττάκη. Ο κ. Γεωργιάδης ανεξαρτήτως των απόψεών του είναι εκλεγμένος βουλευτής του κοινοβουλίου ενώ ο κ. Κοττάκης ένας απλός δημοσιογράφος. Το να ασκείς κριτική είναι επιβεβλημένο, όμως το να κάνεις πολιτική παρέμβαση στα εσωκομματικά είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του.

Μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος ανήκει στον κύκλο των Καραμαλνικών (χαρακτηριστικό ότι το βιβλίο «Καραμανλής off the record» το έχει γράψει ο ίδιος, κάτι που δείχνει ότι ανήκει στον κύκλο του πρώην πρωθυπουργού). Άρα δεν αποκλείεται το άρθρο του να έγινε είτε με την άδεια είτε σε συνεννόηση με τον κ. Καραμανλή ο οποίος ως γνωστόν είναι κατά της παρουσίας του κ. Γεωργιάδη στο κόμμα.

Σχόλιο επί του θέματος έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος καλώντας τον γνωστό δημοσιογράφο να μην κάνει υποδείξεις σε πολιτικά πρόσωπα τι να κάνουν, αλλά να παραμείνει αυστηρά στο ρόλο που έχει:

Shares