Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Αγία Παρασκευή το απόγευμα της Τετάρτης 20/6 , καθώς ομάδα 30 ατόμων επιχείρησε να εισβάλλει στον χώρο όπου θα διεξαγόταν η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι αναρχικοί έβριζαν χυδαία τους παρευρισκόμενους και εκτόξευσαν απειλές, λέγοντας ότι θα τους κάψουν με μολότοφ, ενώ αγνόησαν κάθε προσπάθεια του κου Βελόπουλου για διάλογο, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο, η ομάδα των αναρχικών συνέχισε τους τραμπουκισμούς, απειλώντας και βρίζοντας.

Να σημειωθεί ότι εντός της αίθουσας βρίσκονταν 100 άτομα και 150 στον εξωτερικό χώρο.

Η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου αναπόφευκτα ακυρώθηκε, καθώς τα επεισόδια δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της.

Ο Κ. Βελόπουλος και τα στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αποχώρησαν ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και να μην κινδυνεύσει ο κόσμος.

Με ένα οργισμένο tweet του, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κατακεραύνωσε τον ανύπαρκτο ρόλο της Αστυνομίας:

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο κος Βελόπουλος απεύθυνε τον λόγο στους “φασίστες ναζιστές” -όπως τους αποκάλεσε κατάμουτρα αφού η προσπάθεια του για έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους, έπεσε στο κενό.

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ αναρχικοί επιτέθηκαν στον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares