Παρασκευή , 5 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Δείτε το ΕΓΚΛΗΜΑ που ετοιμάζεται να κάνει ο Ν. Κοτζιάς στην ΑΟΖ με την Αλβανία… (ΧΑΡΤΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα τεράστιο έγκλημα ετοιμάζεται να κάνει ο Νίκος Κοτζιάς σε σχέση με τα διαπόντια νησιά του Ιονίου τα οποία μας δίνουν την ΑΟΖ έναντι της Αλβανίας.

Γύρω από την Κέρκυρα υπάρχει 12 μικρά νησιά τα οποία είναι τα εξής:
1. Othonoi
2. Ereikousa
3. Mathraki
4. Diakopo
5. Diaplo
6. Karavi
7. Kastrino
8. Leipso
9. Ostrako
10. Plaka
11. Plateia
12. Tracheia

Όλως περιέργως αυτά τα νησιά είναι άφαντα στο Google Maps:

Η Ελλάδα με βάση την Κέρκυρα και τα υπερπόντια νησιά, θα πρέπει να έχει την ΑΟΖ που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα (γράφημα του καθηγητή Γ. Ζουγανέλη):

Επιπλέον, η ΑΟΖ ανάμεσα σε Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία θα πρέπει να είναι η εξής:

Ποιό είναι το πρόβλημα λοιπόν; Ο Νίκος Κοτζιάς, Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, μετά την άρνηση των Αλβανών να γίνει συμφωνία για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, σκέφτεται να αποδεχτεί να μη θεωρούνται πλέον ως σημείο εκκίνησης της ΑΟΖ της τα 12 ναυτικά μίλια από τη βραχονησίδα Μπακρέτα βορείως της Κέρκυρας, με την Ελλάδα να μειώνει έτσι την κυριαρχία της κατά 1/4 στο βόρειο Ιόνιο.

Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι Αλβανοί, όχι ελληνικά συνωμοσιολογικά σάιτ. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι ένα τεράστιο έγκλημα, αφού στην ουσία θα έχει παραχωρήσει ελληνικό έδαφος (και) στους Αλβανούς.

Δείτε παρακάτω ανάλυση του Κ. Βελόπουλου, Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, για το εν λόγω έγκλημα που ετοιμάζεται, το οποίο είχε αναφέρει ήδη από τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και άρθρο του την ίδια περίοδο για το θέμα το οποίο είχε δημοσιευτεί από την εφημερίδα Παρασκήνιο:

Χαρίζουν ΑΟΖ στην Αλβανία; Tην απάντηση δίνει ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares