Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Έλληνας υπουργός ζήτησε μίζα από ομογενείς επενδυτές!Δημοσίευμα ΣΟΚ…

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Ελλήνων ομογενών με έδρα τη Νέα Υόρκη www.kalami.us που αποκαλύπτει σκάνδαλο και εμπλέκεται Έλληνας γνωστός υπουργός!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Έλληνας υπουργός ζήτησε μίζα από ομογενείς επενδυτές.

Στο τέλος του καλοκαιριού 2017, τρεις Ομογενείς από ΗΠΑ, με τις οικογένειές τους, επισκέφτηκαν την Ελλάδα. Δύο ήταν μεγαλοεπιχειρηματίες και ο τρίτος ο δικηγόρος τους και κοινός τους φίλος. Συναντήθηκαν με »μεγαλο-υπουργό». Αυτός, κατάλαβε ότι ήταν σοβαροί επενδυτές και εννοούσαν ότι έλεγαν. Προς το τέλος της συνομιλίας, τους έδωσε ένα σημείωμα στο οποίο αναγραφόταν ο αριθμός λογαριασμού σε τράπεζα ευρωπαϊκής πόλης, λέγοντάς τους: »Φροντίστε να βάλετε ένα καλό ποσό και τα υπόλοιπα θα γίνουν». Αηδιασμένοι, έφυγαν και τώρα, σε κάθε σχετική συζήτηση στην πόλη που ζουν στις ΗΠΑ, αναφέρουν δημόσια το γεγονός.
ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (και μόνο ο πρωθυπουργός) ενδιαφέρεται, τα ονόματα των 3 (με διευθύνσεις και τηλέφωνα), στην διάθεσή του, μαζί και οι λεπτομέρειες της συνάντησης. Οι 3, δεν θα είχαν αντίρρηση να κάνουν και ένορκη κατάθεση.
Σημ.: Οι 3, ΔΕΝ ασχολούνται με πολιτικά Ελλάδας, ούτε έχουν σχέση με κόμματα.
Ereportaz
Σχόλιο VoiceNews θεωρούμε αυτονόητο πως πρέπει η δικαστική εξουσία να κινηθεί ώστε αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν διαφορετικά να πάψει να πέφτει σκιά πάνω από τα πολιτικά πρόσωπα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares