Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ με συνταγές των Αγιορειτών μοναχών…

Αγνές, παραδοσιακές συνταγές των Αγιορειτών μοναχών για ανακούφιση από κάθε τι που μπορεί να πλήξει το σώμα μας.

Φυσικές, αγνές, αληθινές και ωφέλιμες σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, οι κηραλοιφές είναι η λύση για την προστασία του δέρματος αλλά και για τους χρόνιους πόνους.

Με βότανα από τη ελληνική γη, οι Αγιορείτες Μοναχοί παρασκεύασαν μια σειρά από κηραλοιφές που είναι έτοιμες να γίνουν ο σύμμαχος για την ομορφιά και την υγεία σας. Η σοφία των Αγιορειτών Μοναχών και το Θαύμα της Ελληνικής Γης, ενώνονται προς όφελος του ανθρώπου.

ΘΩΡΑΚΙΚΟΝ: Aποτοξινώνει τα πνευμόνια από τον καπνό του τσιγάρου

https://www.youtube.com/watch?v=a6v_oGeA4ZE

Όσοι καπνίζετε μανιωδώς και θέλετε να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας από την πίσσα και τη νικοτίνη του τσιγάρου, για όλους εσάς που θέλετε να αποτοξινωθείτε από το τσιγάρο, με απλό και φυσικό τρόπο τότε χρησιμοποιήστε την κηραλοιφή ΘΩΡΑΚΙΚΟΝ. Επάλειψη, εισπνοές και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο καθαρισμός των πνευμόνων θα είναι ολοκληρωμένος. Ο οργανισμός αποτοξινώνεται. Αξίζει να τονιστεί πως αφορά και τους παθητικούς καπνιστές και όσους ζουν σε μεγαλουπόλεις και εισπνέουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Ιπποφαές, πρόπολη, δηλητήριο μέλισσας, ελιά, ευκάλυπτος και μαύρο πιπέρι είναι λίγα μόνο από τα συστατικά του Θωρακικόν.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

https://youtu.be/lFRcCX497qI

https://www.youtube.com/watch?v=wOI7QKwPrBU

ΒΑΔΙΣΤΙΚΟΝ:  Αντιμετωπίζει κιρσούς, φλεβίτη και θρόμβους

https://www.youtube.com/watch?v=ZhgF0pGpvh4

Τι γίνεται όμως με όσους πάσχουν από κιρσούς, φλεβίτη και χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. Όταν γίνεται επάλειψη με το ΒΑΔΙΣΤΙΚΟΝ, πρωί και βράδυ, εξαφανίζεται ο πόνος. Επέρχεται πλήρης ανακούφιση. Οι κιρσοί αντιμετωπίζονται διότι η κηραλοιφή χτυπά τη ρίζα του ‘κακού’. Γι αυτό τον λόγο άλλωστε και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ του προβλήματος. Βελτιώνεται η ροή του αίματος και το αποτέλεσμα είναι τελειωτικό. Οι Αγιορείτες μοναχοί και η ελληνική φύση έχουν προνοήσει καθώς η κηραλοιφή ΒΑΔΙΣΤΙΚΟΝ αποδεδειγμένα εξαφανίζει τα συμπτώματα της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, συμπεριλαμβανομένου του οιδήματος και του πόνου. Όλα αυτά χάρις τα συστατικά που περιέχει, μεταξύ των οποίων είναι το μαυροκούκι, το πεύκο και η ιπποκαστανέα.

https://www.youtube.com/watch?v=U9MHzOgR3Fs

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟΝ: Αντιμετωπίζει ακμή, εγκαύματα και αναπλάθει το δέρμα

https://youtu.be/YokE3bz-34I

Σε αγαστή συνεργασία με τους Αγιορείτες Μοναχούς παρασκευάστηκε, από βότανα, η κηραλοιφή ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟΝ, με συστατικά, μεταξύ άλλων το δηλητήριο της μέλισσας, τον βασιλικό πολτό, το βάλσαμο, το χαμομήλι, τη βρώμη, το πλάνταγκο και τον ελίχρυσο. Ειδικά για τον ελίχρυσο, πρόκειται για βότανο γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες από την αρχαία Ελλάδα και τους επιστήμονές της. Το όνομα ελίχρυσος προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις «ήλιος» και «χρυσό» και σχετίζεται με το χρώμα των λουλουδιών του. Σε μυθολογικό επίπεδο, θεωρείται ότι συμβολίζει την αιώνια αγάπη. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού και μυοσκελετικού συστήματος και στην αναγέννηση των ιστών. Χαρακτηρίζεται και ως φυτό της αιώνιας νεότητας, χάρη στις αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες που έχει, βάσει των οποίων το δέρμα μπορεί να επανέλθει σε πιο υγιή κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα καθυστερεί τη γήρανση. ‘Εχει αποτελεσματική δράση κατά των δερματικών παθήσεων καθώς επιταχύνει τη θεραπεία της δερματίτιδας, των εγκαυμάτων, της ακμής, του έρπητα,  των πληγών,  των εκζεμάτων ενώ έχει την ικανότητα να φιλτράρει τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.
Η ανάπτυξη της φόρμουλας έγινε σε συνεργασία με Αγιορείτες Μοναχούς βασιζόμενη σε χειρόγραφα του Αγίου Όρους.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟΝ: Αντιμετωπίζει το σκασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα

https://youtu.be/qnEeUvL37vo

Η κηραλοιφή ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟΝ είναι πλούσια σε βιταμίνες με αποτέλεσμα την τόνωση κι ενυδάτωση του προσώπου, του σώματος και των σκασμένων χειλιών και χεριών. Όταν στη σύσταση της κηραλοιφής, μεταξύ άλλων, υπάρχουν καλεντούλα, σπαθόχορτο, σιτέλαιο, καριτέ, λεβάντα, γεράνι και πρόπολη το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΟΝ: Αντιμετωπίζει το κρυολόγημα και τους μυικούς πόνους που προκαλεί

https://youtu.be/IyiaruQcUnc

Η κηραλοιφή ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΟΝ είναι πλούσια σε πολυφαινόλες και φλαβανοειδή, μπορεί να ανακουφίσει από κρυολογήματα και πόνους των μυών ενώ καταπολεμά και την κακοσμία των ποδιών. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέρει ευεξία ενώ είναι κατάλληλη για το πρόσωπο αλλά και ολόσωμες επαλείψεις.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΝ: Αντιμετωπίζει το ερεθισμένο δέρμα το οποίο θρέφει κι ενυδατώνει
Η κηραλοιφή ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΝ μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του ερεθισμού στο δέρμα, ενώ παράλληλα το μαλακώνει. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα είτε του σώματος είτε του προσώπου. Όταν στα βασικά συστατικά περιέχεται το αμύγδαλο, το σπαθόχορτο, το βερίκοκο, η λεβάντα το τειόδεντρο και το ροδόνερο, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ: Αντιμετωπίζει τα σκασμένα χείλη και την ταλαιπωρία του δέρματος
Με βασικά συστατικά τον ελίχρυσο και την αλόη η κηραλοιφή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ είναι σίγουρο πως θα τονώσει και θα ενυδατώσει φυσικά το πρόσωπο και τα σκασμένα χείλη. Πρόκειται για μία κηραλοιφή πλούσια σε βιταμίνες A,D,E, F καθώς και σε ωμέγα 3,6 και 9.

ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟ 10 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 24 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 36 ΕΥΡΩ

Πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε:

Τηλεφωνήστε στο 2310252320 ή στο 2310225599 και κάντε άμεσα την παραγγελία σας με αντικαταβολή!

Shares