Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”! ΟΡΓΗ στη βάση… (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του, είναι άνθρωποι των τραπεζών, της νεοφιλελεύθερης ισοπέδωσης των εθνών-κοινωνιών, και ως εκ τούτου είναι και εθνικά επικίνδυνοι.

Ένα χαρακτηριστικό πράδειγμα τέτοιου ανθρώπου είναι το δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως… η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο κι όχι η Τουρκία. Την ευθύνη στα όσα γίνονται την έριξε στον Πάνο Καμμένο, λες και παλιότερα δεν προκαλούσαν οι Τούρκοι.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Καμμένος είναι παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα στη θέση που βρίσκεται, αλλά το να κατηγορείται η Ελλάδα για την προκλητικότητα της Άγκυρας στο Αιγαίο ξεπερνάει κάθε όριο.

Ο κ. Κυρανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ο κ. Καμμένος, ο υπουργός σας, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Αν δεν είμαστε λοιπόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο».

Να τον χαίρονται στη Νέα Δημοκρατία, που το παίζει και πατριωτικό κόμμα. Άξιος εκπρόσωπος της Τουρκίας και του ανθελληνικού τόξου στο χώρα.

Δείτε το προκλητικό απόσπασμα:

Shares