Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ για ΨΩΡΙΑΣΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ…

Η επαναστατική, θαυματουργή κρέμα με την ονομασία CLEANDERM CREAM ήρθε για να δώσει τέλος  στα ψωριασικά δέρματα.  Η ψωρίαση είναι μία πάθηση που ταλαιπωρούσε πολύ κόσμο, αλλά τώρα έφτασε στο τέλος της. Τι είναι όμως η ψωρίαση;

Eίναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια με ανοσολογικό υπόστρωμα, που προσβάλλει περίπου το 1-3 % του πληθυσμού παγκοσμίως χωρίς  να είναι μεταδοτική. Η ψωρίαση προσβάλλει το ίδιο συχνά άντρες και γυναίκες και μπορεί να ξεκινήσει σε οποιαδήποτε ηλικία, αν και η συνήθης ηλικία έναρξης είναι μεταξύ 20-35 ετών.

Μπορείτε να οδηγηθείτε στο τέλος της ψωρίασης με τη χρήση των θαυματουργών δραστικών ουσιών όπως είναι:
Η Boswellia Serrata. Tο αντιφλεγμονώδες της φύσης, γνωστή και ως Ινδικό λιβάνι,(στα σανσκριτικά Shallaki) είναι ένα φυτό που μεγαλώνει σε κάποιες περιοχές της Ινδίας και χρησιμοποιείται για το θεραπευτικό εκχύλισμα από το κολλώδες ρετσίνι, που βγαίνει από το φυτό.
Η ρητίνη αυτή του δένδρου boswellia, περιέχει σημαντικές ποσότητες των δραστικών συστατικών που περιλαμβάνουν καρβόνη, φαρνεζόλη, λιμονένιο, βορνεόλη και boswellic acid (μποσβελλικό οξύ).

Ο κουρκουμάς ή κουρκούμη ή τουρμερικό [Αγγλ.. Turmeric, Γαλλ., Safran]:  είναι ένα καρύκευμα, που παράγεται από τους κονδύλους του ριζώματος του τροπικού φυτού Κουρκούμη η μακρά [Curcuma longa], της οικογενείας των Σκιταμινωδών [Zingiberaceae].
Τα ριζώματα της Κουρκούμης της μακράς  αναπτύσσουν οριζόντιες  προσεκβολές και παραφυάδες.
Το ρίζωμα του κουρκουμά έχει ένα έντονα λαμπρό πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, το οποίο οφείλεται  κυρίως σε λιποδιαλυτές  πολυφαινολικές χρωστικές που ονομάζονται κουρκουμινοειδή. Το κύριο κουρκουμινοειδές του κουρκουμά είναι η κουρκουμίνη. Εκτός από τα κουρκουμινοειδή ο κουρκουμάς περιέχει τουρμερίνη [turmerin] και τουρμερικές ελαιορρητίνες.
Το Υαλουρονικό οξύ: είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στη φύση και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Το υαλουρονικό οξύ όπως επίσης και τα μόρια ελαστίνης και κολλαγόνου παράγονται από τους ινοβλάστες  έχοντας ελαστικές και κολλώδεις ιδιότητες.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 225599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ :
TIMH :    1 ΤΕΜΑΧΙΟ- 20 ΕΥΡΩ
2 ΤΕΜΑΧΙΑ – 36 ΕΥΡΩ
3 ΤΕΜΑΧΙΑ – 48 ΕΥΡΩ

*Έξοδα αποστολής: 5 ευρώ

Ή ΣΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL: [email protected]

Οι παρούσες πληροφορίες, δεν αποτελούν υποκατάστατο των θεραπόντων ιατρών, που παρακολουθούν τους εκάστοτε ασθενείς ούτε και τα βοτανικά συμπληρώματα αποτελούν υποκατάστατο των φαρμάκων που συστήνονται στους ασθενείς που βρίσκονται στην διαδικασία θεραπείας, παθήσεων που τυχόν αναφέρονται στο παραπάνω κείμενο.
Το συμπλήρωμα , είναι δυνατόν να υποβοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, θεραπείες των ως άνω αναφερομένων περιπτώσεων, με σκοπό την γρηγορότερη ίαση της αιτίας της παθήσεως ή όπου δεν είναι αυτό εφικτό, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση εφόσον βρισκόσαστε υπό παρακολούθηση ιατρού ή έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Shares