Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το αντικείμενο που πούλησε για 2.500 ευρώ

“Τα χρήματα θα τα δώσω στο ίδρυμα Ελπίδα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, γιατί εκτιμώ πάρα πολύ το έργο που έχει κάνει” δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά το τέλος της δημοπρασίας.

Καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η «Βασίλισσα της Νύχτας», εκτός από μπρίο και κέφι, έφερε στο στούντιο ένα αντικείμενο, που είδαν πολλά μάτια αλλά μόνο εκείνη χρησιμοποίησε και ανέδειξε.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έθεσε προς πλειστηριασμό μία μαύρη τουαλέτα από βελούδο και δαντέλα, την οποία φόρεσε πριν χρόνια στο θέατρο.

«Το φόρεμα αυτό το φόρεσα στο θέατρο Παλλάς, στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» και νομίζω ότι ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις. Το διάλεξα γιατί έλεγα και ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ήταν το Πόσο Λυπάμαι» ανέφερε η μεγάλη σταρ στη Δέσποινα Μοιραράκη.

«Έχω πολύ ακριβότερα φορέματα με πολύ στρας και φτερά. Με αυτό το φόρεμα όμως, ίσως έφταιγε και το τραγούδι που έλεγα, έκλαιγα κάθε βράδυ. Σε αυτή την παράσταση καθόμουν πάνω σε ένα τεράστιο φεγγάρι και κάθε βράδυ έκλαιγα… και ήταν ο Άκης Σακελλαρίου στη γωνία, με κοίταγε και μου έλεγε: με συγκινείς κάθε βράδυ» αποκαλύπτει στη συνέχεια η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αν και η πρώτη εκτίμηση για το φόρεμα, δημιουργίας της Ειρήνης Αγγελοπούλου, ήταν στα 1.500 ευρώ από τον Θάνο Λούδο, τελικά αυτό αγοράστηκε από την Ελομίδα Βισβίκη για 2.500 ευρώ.

Ζωζώ Σαπουντζάκη
«Τα χρήματα θα τα δώσω στο ίδρυμα Ελπίδα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, γιατί εκτιμώ πάρα πολύ το έργο που έχει κάνει» δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά το τέλος της δημοπρασίας, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μουσείο με το όνομά της, στο οποίο θα παραχωρήσει όλο της το βεστιάριο.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares