Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν πέθανε»

“Πήγα, με είδε, είχε πεθάνει” εξομολογήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη πέθανε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έζησα την ζωή που ζουν οι θεατρίνοι γιατί είχα την μάνα μου και δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Τελείωνα την δουλειά μου, πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα και κοιμόμου. Ή, αν πήγαινα στην Κυψέλη και έτρωγα στη Θράκα, θα πήγαινα κατευθείαν να κοιμηθώ γιατί το πρωί θα είχα ένα γύρισμα Έφτασε όμως κάποια στιγμή που η μάνα μου δεν ήταν καλά και ήταν στο νοσοκομείο. Είμαι στο σπίτι ολομόναχη και στις 7 η ώρα με θέλει ο Διαλιανίδης για ένα γύρισμα. Εγώ τώρα κάθομαι τη νύχτα έτσι, ακουμπώ σε ένα μαξιλάρι και λέω «τώρα Ζωζώ, αν κοιμηθείς, πως θα ξυπνήσεις; Ποιος θα σε ξυπνήσει; Δεν γίνεται, όχι» και δεν κοιμήθηκα. Στις 7 η ώρα πηγαίνω και είναι ο Δαλιανίδης. «Πάρε αυτό το κείμενο γιατί θα το πεις τώρα» μου λέει και του απαντάω «βρε Γιάννη, γιατί δεν μου το έδινες νωρίτερα για αν το διαβάσω;». Και πήρα το κείμενο, του έριξα μια ματιά και το είπα».

«Αυτή η σχέση με τη μητέρα μου συνεχίστηκε μέχρι που πέθανε. Μέχρι και τότε ήμασταν τόσο πολύ δεμένες, ναι, την είχα μαζί μου. Και στην Κινέττα την είχα μαζί μου»

«Θυμάμαι πως ήμουν κάπου καλεσμένη ένα βράδυ στην Αθήνα και η μαμά μου ήταν στην Κινέττα. Γυρίζω, κοιμάμαι και με παίρνει μια φίλη για να μου πει «Ζωίτσα, σήκω γιατί η μαμά σου δεν είναι καλά και σε ζητάει». Σηκώνομαι και πηγαίνω. Εκεί λοιπόν ήταν ένας κύριος στην πόρτα, με περίμενε και μου λέει «πήγαινε μέσα στη μαμά σου». Πήγα, με είδε, είχε πεθάνει» πρόσθεσε, επίσης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο talk show της Κυπριακής τηλεόρασης.

 

zappit.gr

Shares